Zdravko Mamić se obratio javnosti

DRUŠTVENE TEME

Javnosti se preko društvenih mreža obratio Zdravko Mamić. Poslije ovakvih slika ostaje gorak okus u ustima. Pravosuđe jednostavno smrdi po korupciji. U takvoj situaciji za predsednika vrhovnog suda javlja se sudac Mrčela koji je zajedno sa ocem također sucem Vrhovnog suda vlasnik hotela u Biogradu na moru u vrijednosti većoj od 100 milijuna. Mala zemlja za veliki smrad

EKSKLUZIVNO! Hrvatice i Hrvati, je li ovo moguće? Jeste li vi svjesni gdje živite? Mjesto radnje gornjih fotografija nisu moje noćne more, nego kafić San Francisco u Osijeku, vrijeme radnje jučer u 11 sati i 15 minuta. Na fotografijama se u ugodnom srkanju kavice nalaze neovlašteni tužitelj u mom progonu gospodin Mišković, a za stolom su u dobrom društvu članovi sudskih vijeća koja su oformljena kako bi me osudila – sudac Miroslav Rožac i Miroslav Jukić. U 2021. godini, kao što sam više puta svjedočio i vlastitim očima tijekom suđenja, goste se zajedno NEOVISNI tužitelj i NEOVISNI suci. Slika suprotstavljenih strana “neovisnog” sudstva kako se časte, dogovaraju i druškaju sigurno će biti dio stalnog postava Međunarodnog suda pravde! Donošenje presuda po kafanama Jukiću je očito odavno na meniju jer je u Kafiću Matis prijetio predsjedniku vijeca Krušlinu da mora presuditi Zorana i mene ili će ga spremiti u zatvor! U zatvor sam korumpiranog Krušlina spremio ja, ali mi je već tada bilo jasno da moje suđenje ne vodi predsjednik vijeća Krušlin, koji je nota bene u mom predmetu dao izdvojeno mišljenje i bio protiv moje presude. Koliko cijela „neovisna infrastruktura“ zaudara i smrdi od glave govori i činjenica da na traženje odvjetnika Vrhovni sud nije dozvolio da se otvori omotnica s izdvojenim mišljenjem i pročita naglas. U 21. stoljeću u neovisnom i pravednom sudu, pošalju me na sud krivosudaca koji se dogovaraju s tužiteljstvom i još kriju kakve su odluke donijeli. Pa toga nije bilo ni srednjem vijeku. Čak su i tada su krvnici imali obraza stati iza svojih odluka i pročitati ih na trgu. Već tada bilo mi je jasno da su suci Rožac i Jukić, osim što imaju važnu ulogu platitelja računa za kavu i kiselu tužitelja u bircevima, tu da izvršavaju naloge. Viđao sam ih, o čemu sam govorio na press konferencijama, kako redovito izlaze s tužiteljima iz svojih kancelarija, pogotovo dok sam sam ispijao kave u sudskom kafiću, kao izopćenik, a oni se družili i grohotom smijali. Jednom sam ih prilikom prije nastavka rasprave kad su se vraćali iz kafića upitao i spavaju li zajedno? Meni je odavno bilo jasno s kime spavaju i zašto sam morao biti presuđen u montiranom procesu, a to ću i otkriti. Zbog navedenog gledamo pravosudni rat do istrebljenja kako bi se sačuvala pozicija Predsjednika vrhovnog suda u rukama krivosuđa. U zemlji u kojoj se presude donose u bunkerima, konobama, kafićima, u konspirativnim razgovorima na Mirogoju pravo i pravda su beskućnici. U zemlji u kojoj te kadija tuži, kadija sudi, kadija traži pare i satove, a kasnije i dođe na tvoj račun pit u birtiji obespravljeni plaćaju lihvarske kamate da bi preživljavali, ovršeni nemaju osnovna ljudska prava, a mladost nam odlazi iz zemlje. Pozivam sve kojima je stalo do budućnosti djece i zemlje da mi se pridruzite u reformi pravosuđa, jer ona nije stala već će uskoro krenuti najozbiljnije i još jače! PODIJELI OBJAVU!

Index.hr Jutarnji Tportal.hr Telegram.hr Vecernji.ba Večernji list 7dnevno.hr Vlada Republike Hrvatske Zoran Milanović HRT Otvoreno HRT Vijesti 7dnevno.hr DNEVNIK.hr Dnevni avaz Zoran Šprajc

 • 18
 •  
 •  
 •  
  18
  Shares

1 razmišljanje na “Zdravko Mamić se obratio javnosti

 1. Mamić objavio slike sudaca i zamjenika šefice USKOK-a u kafiću: Reagirao USKOK (Narod.hr)

  To što je Mamić objavio na svome fb profilu samo simbolizira inače čvrstu interesnu spregu zločinačke yugo komunističke, KOS-ovske, organizacije unutar tijela pravosudnog sustava u RH, a čiji se kraci šire i na represivni aparat, tajkune, medije i politiku.
  Na Zapadu mafija u pojedinim sredinama ima nekoliko sudaca, državnih odvjetnika, policajaca, političara i novinara. Za razliku od toga ova naša vladajuća yugo polit mafija ima kompletan sustav po kojem funkcionira država na raspolaganju, a pluralizam i tzv. pravna država samo su isprazne floskule i paravan koji trebaju sakriti stvarni zločinački i kriminalni karakter režima koji se iza toga skriva.
  Nino Mogorović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *