ZADNJA KAVA PLAĆENA U KUNAMA

DRUŠTVENE TEME

ZADNJA KAVA PLAĆENA U KUNAMA

Upravo sam u kafiću u Metkoviću, zadnjeg dana kada našom hrvatskom kunom možemo nešto platiti, popio zadnju kavu plaćenu u kunama.

Plenković i njegova korumpirana anacionalna klika nam je nagurala euro i to u jeku najveće inflacije zbog čega su početkom ove godine građani doživjeli dodatan neizdrživ udar na njihov standard i džepove.

Zbog ideološke zaslijepljenosti i eurofanatizma ali i zbog Plenkovićevih europskih ambicija utjerali su nas u euro iako su ekonomski strucnjačnjaci, od kojih su mnogi zagovornici uvođenja eura, upozoravali da ulazimo u eurozonu u najgorem mogućem trenutku.

Uvođenje eura koje Plenković predstavlja kao svoj epohalni uspjeh je postalo strašilo za slobodne i suverene narode Europe pa poljski premijer Morawiecki svojim Poljacima poručuje da neće uvesti euro kako im se ne bi dogodilo ono što se dogodilo Hrvatima.

Ponosan sam što sam jedan od trinaest zastupnika koji su glasali protiv ukidanja kune kao platežnog sredstva i protiv uvođenja eura u ovom najnepovoljnijem trenutku.

Ponosan sam što sam dio jedinog kluba koji je u cijelosti glasao protiv.

Od trinaest onih koji nisu podržali uvođenje eura čak njih osam su mostovci 🇭🇷

SA FACEBOOK STRANICE NIKOLA GRMOJA

1 razmišljanje na “ZADNJA KAVA PLAĆENA U KUNAMA

 1. NIKAD ZBOGOM, SAMO DOVIĐENJA HRVATSKA KUNO❤️??

  Danas sam u Splitu popio i platio zadnju kavu u našim hrvatskim kunama i povodom zadnjeg dana u kojem možemo plaćati kunama dao izjavu medijima.

  Didovinu ne prodaješ osim ako si u velikim problemima ili ako za to ne dobiješ ogromni novac zauzvrat. Isto je i s nacionalnim identitetom i vlastitom valutom.

  Ako je se odričeš, benefiti moraju biti ogromni.

  Mi smo se kune zahvaljujući Plenkoviću i njegovoj korumpiranoj kliki odrekli u najgorem mogućem trenutku i u jeku najveće inflacije pa su hrvatski građani početkom ove godine doživjeli nakon cijele godine rasta cijena dodatan udar na svoje džepove.

  Plenković se hvali uvođenjem eura, a za slobodne narode Europe hrvatski primjer je postao strašilo pa poljski premijer Morawiecki poručuje svojim Poljacima da neće uvesti euro kako im se ne bi dogodilo što i Hrvatima.

  Plenković je lagao kada je govorio da cijene neće rasti isto kao što je lagao da smo na referendumu o ulasku u EU odlučili da ćemo uvesti euro. Nismo jer su Poljaci isto u EU, ali nisu uveli euro.

  Ponosan sam što sam dio kluba Mosta koji je jedini u cijelosti glasao protiv ukidanja kune i uvođenja eura.

  Ponosan sam što sam među trinaest zastupnika koji su bili na strani hrvatske suverenosti, identiteta i na strani boljeg standarda hrvatskih građana.

  I na kraju, nadam se da je ovo samo doviđenja naša hrvatsko kuno, a nikako konačno zbogom ??❤️
  MIRO BULJ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)