Vrijeme je za novu politiku

DRUŠTVENE TEME

Koristiti ću poštapalicu ministra gospodarstva Darka Horvata kojeg iz milja zovu barun Munchasen, “u ovom trenutku” još su svi u šefovoj guzici, izaći će onog momenta kada dirne u njihove privilegije i sinekure.

Ministar se naravno tješi i uljeva lažni optimizam .Za vrijeme mandata A.Plenkovića HDZ je doživio dva uzasopna izborna poraza i najgori je predsjednik HDZ-a, barem što se izbornih rezultata tiče, da ne govorimo dalje o tome koliko ga ljudi vole. Mnogima nije jasno što taj čovjek još uopće radi na čelu HDZ-a s obzirom na njegove (ne) rezultate i iz dana u dan samo vuće HDZ sve dublje i dublje…. Ima par likova ala Kovač, Stier itd., ali oni su jedna manjina koja bi željela promjene , ali teško . Ta stranka je previše učahurena u svojim foteljama, jedna klasično foteljaško-ukruhnička stranka koja ne dopušta promjene , i to je pogubno za njih .
Jednostavno još nisu sazreli za promjene na bolje, a kamoli da razgovaraju o problemima i potrebama sa običnim, malim čovjekom, naravno čast iznimkama . Još nemaju taj nivo i dok to ne dostignu , SDP , a pogotovo treće opcije (Škoro) če ih razbijati sasvim zasluženo i opravdano.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.