Vrijeme apsurda

DRUŠTVENE TEME

Nino Mogorović

VRIJEME APSURDA
Desnica mora stati iza Grabar-Kitarović jer bi Milanovićeva pobjeda bila ravna političkoj katastrofi! ( Tihomir Dujmović, narod.hr)
Ovaj apsurdni “apsurdistsnac” pretendira biti određivač političkog smjera kojim hrvatsko domoljubno i konzervativno biračko tijelo treba ići, ne kako bi značajnije promijenili odnos snaga u hrvatskom društvu, a što je krajnji imperativ ovog povijesnog trenutka, već kako bi zacementirali, po Hrvatsku i njezinu budućnost, pogubni Plenkiyev “kontinuitet” odnodno status quo. Oni precijenjuju svoj i podcijenjuju intelekt hrvatske desnice, što je tipično za anarho liberalne i yugo neokomunističke krugove u Hrvatskoj, kojima mentalno i nadalje pripadaju iako su se teoretski i fizički od njih makli. Uz ovog apsurdistanca u takve spada, primjerice, Zdravko Tomac. Oni su dobro došli, kao otpadnici iz političkog jata kojemu su pripadali, ali krivo je ukoliko misle da su time postali i nekakvi neupitni ideološki i politički autoriteti za domoljubnu, suverenističku i konzervativnu opciju.
Tražiti od pola milijuna birača da se BEZUVJETNO, bez ikakvog uvjeta, stave pod skute ljevičarskog, neoliberalnog Plenkiya je bezobrazluk prvog reda ili pak notorna provokacija ubačenog igrača. Zašto ? Zato jer to isti ne traže, niti očekuju od jednog Sauche ili Milanke Opačić, Vrdoljaka i njegovih korumpiranih štitonoša, Bandića “remetinečkog” ili notornog Pupiya koji zastupa stranku Srba u Hrvatskoj, osovanu od osuđenog ratnog zločinca koji je na Hrvatima okrvavio ruke.

  • 93
  •  
  •  
  •  
    93
    Shares

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *