VITEZ PODCJENJUJE HRVATSKI NAROD

DRUŠTVENE TEME

Vitez Reiner dobio je isto zadatak, obavio ga je na svoju sramotu, ali i na sramotu akademske zajednice, uz to podcijenio hrvatske građane.

I mala djeca jučer su i čudu slušala priču o bijelom medvjedu i njihovom jahaću na gori Medvedici, a u žargonu rečeno : “nemaštoviti striček, fakat je puko kao kokica.”

Što se bijeli u gori zelenoj, je l’ je snijeg ili je bijeli medo i na njemu AP, novi je pjesnički izazov, nije, pa nije, Premijer Hrvatske, da bi sinoć došla potvrda iz Vlade da su žene bile baš kod Andreja Plenkovića da bi mu rekle što namjeravaju učiniti.

On je samo saslušao, u odluku se nije miješao, pa su gospođa ministarka i tajnica učinile kako su i naumile.
Cijeli “Plenki bend” zabavljao nas je dva dana da AP nije Andrej Plenković, i sada priznanje da je ipak on baš taj, podudara se imenom , ali i zasluženim nadimkom Anemias Pinokio.

Cure su došle naoružane perjem s kojim su mu išle niz dlaku i zaboravio čovjek na funkciju koju obnaša, dao im je prešutnu dozvolu da urade kako su naumile.

Prešutne odluke stajale su nas države, Sanader je bez puno priče pospremio mito za INU, ministar Bačić je prešutno prenosio torbe, nije ni pitao je l” su torbe napunjene perjem ili paperjem.

Prešutne kamate odvele su puno građana u dužničko ropstvo, a prešutna odobrenja stvorile su sektu bezobrazne političke mafije.

Žene koje su se pravile da su glupe, pokrale su ozbiljne novce, primile ozbiljne darove, ali ono perje kojim su gladile niz dlaku svoje nadređene imalo je čarobno moć. Nadređenima je godilo u svakoj prilici, pa što košta, neka košta.

Prešutno je učinjeno mnogo zla hrvatskim građanima, puno zmija iz šume Striborove gmiže Markovim trgom , vrijeme je da ih razotkrijemo i potjeramo u šumu iz koje su došle. Zmije su se opasno razmnožile, ima ih u svim hrvatskim institucijama.

Ministar pravosuđa, koji je inače tih, stao je u obranu AP, nije pa nije, a ipak je, neka je i deset tisuća onih koji imaju iste inicijale, ali svi u Hrvatskoj znaju kome najbolje paše kada ga se gladi niz dlaku, čovjeku krila rastu od užitka, postaje kondor koji gospodari nebom, ali dobro motri plijen na zemlji..

Jučer su građani Splita i Makarske pokazali da ne vjeruju u dobre namjere “Plenki benda”. Prosvjedi za obranu obale šire se i na kopno, obala je naša i ostat će naša , ako ujedinjeni ukinemo pravo na koncesiju Markov trga.

Koncesionari nisu ni svojim radom zaslužili da im građani Zagreba plaćaju čistače trga, čuvare ograde, niti da imaju slobodan parking.

Na smrt bolestan građanin Zagreba ili Hrvatske, kada se doveze pred bolnicu, najprije mora platiti parking za auto u kojem se dovezao.

Na pljačku spreman, hrvatski ministar kada dođe na posao u autu koji su mu je kupili hrvatski građani, ima čuvara koji čuva ogradu, od siromaštvom iscrpljenih ljudi.

Ti siromašni plaćaju i tog čuvara i platili su njegovu uniformu, cipele i pištolj koji ima za slučaj da treba braniti ministra koji kuje planove kako još malo opljačkati hrvatske građane.

Ono što curi iz istrage u slučaju Rimac& Žalac “modus operandi” je HDZ -e zločinačke organizacije, nije procurilo iz DORH-a, tamo su dokaze krili kao zmija noge, već je došlo iz OLAFA.

Građani Hrvatske vaša je čast u pitanju, oni misle da smo svi mi glupi i tupi, pokažimo im da se samo pravimo,
Markov trg je naš, otjerajmo koncesionare koji su ga uzurpirali, to je bio samo pokus, a sada idu dalje , krakovi hobotnice već dijelom gmižu po obali.

Naš je zadatak da vratimo hobotnice u more , a zmije otjeramo u šumu.
Pomozi si sam, pa će ti i Bog pomoći, stara je izreka koju smo naslijedili, zaslužili smo malo i sretnih dana, mi samo

Hoćemo pravedno

Dobro jutro!

DRAGICA TRUMBETAŠ

1 razmišljanje na “VITEZ PODCJENJUJE HRVATSKI NAROD

  1. “Premijer nije obuhvaćen ni istragom niti optužnicom niti je sudjelovao u direktnoj prepisci sa Žalac i Rimac oko nabavke softvera. Nije uopće bitno tko je AP. Radi se o privatnoj prepisci i netko se može pozvati i na vas i na mene i na Andreja Plenkovića ili na bilo koju osobu. Predsjednik Vlade, kao sto imamo informacije iz medija nije obuhvaćen s ovom istragom i optužnicom i s toga proizlazi da nije ni sudjelovao u direktnoj komunikaciji s gospođom Žalac i gospođom Rimac o softveru.” ( HRT, IVAN MALENICA, MINISTAR UPRAVE I PRAVOSUĐA)

    Momak se malo zaletio pa laprda što po svojoj funkciji ne bi smio. Nje mu bitno tko je AP, a koji bi trebao riješiti problem oko, na kraju, u milijunima višestruko preplaćene javne nabave ?!?!?!
    Kaže “radi se o privatnoj prepisci” ? Ma nemoj ? Onaj tko se prihvati tako visoke državne funkcije svojevljno se odriče gotovo svake privatnosti. Posebice ne može biti “privatna prepiska” korespondencija između ministrice i državne tajnice o poslovima povezanim s njihovim funkcijama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)