VIŠE OD 20 GODINA NEPRAVDE PREMA VESNI BALENOVIĆ

DRUŠTVENE TEME

Prošlo je više od 20 godina nepravde Hrvatske vlasti prema Vesni Balenović.

Užasno je gledati u što se pretvara naša krvlju plaćena domovina.

E moj narode! Prije 20 godina kad sam prijavila i najavila propast Hrvatske, častili ste me s “krasnim” epitetima! Prvo propast Ine, a onda sa svakim od 150 teških zviždačkih sudbina u svim regijama RH, osvjetljavala sam velikom baterijom užase u svakoj baš svakoj županiji! Za svo to vrijeme ja sam teško s obitelji patila! Svi ste sve znali, mediji, političari, predsjednici RH i Premijeri RH! Svih pet saziva sabora! Svi ste gledali moj javni masakr po sudovima i to 153 puta, zatvor, neviđeni zločin u svim mogućim segmentima! Sada, kada se javno govori da su sudovi korumpirani svi ste konsternirani, užasnuti, a od mene se tražila od takvih nakardnih sudova neka “oslobađajuća” presuda u srazu s premoćnom Inom! Umjesto velike nagrade i ostanka za zahvalom na poslu ja sam krvarila javno!
Šta Vam je bilo? Gdje ste bili? Dali ste guštali u mom progonu zbilja, i to najsrčanije žene, ako baš ništa drugo u Hrvatskoj! Zbilja vrijedi ona Lauševićeva : Ima ljudi, ali čovjeka nigdje! Zdravi i veseli mi bili!!!
Samo tako nastavite tipkat i bit veliki junaci fb i ništa više! Niti jednu jedinu ženu podržali niste! A što
onda znate i možete, ako se jedna jedina žena ne može osvjetliti i riješiti! Moja to sramota nikako nije, dapače, niti slabost! Ovo je veliki šamar otrežnjenja! Ako bar jedan pametan čovjek u RH ovo pročita možda i će i ponešto razumijeti! On će znati šta treba uraditi i što mu je za činiti!? Možda? Ja bih znala šta mi je za činit, uostalom ko i uvik šta sam znala! Eto ja ne spadam u skupinu ljudi, već sam samo čovjek i to onaj pravi zauvjek!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.