Veleizdajnički režim Plenkovića zadovoljno likuje

DRUŠTVENE TEME

Michael Poulsen

Veleizdajnički režim Andreja Plenkovića zadovoljno likuje, jer je uspio narodu nametnuti apatiju, beznađe, krivicu, strah, kukavičluk, ravnodušnost, potištenost, razočaranost, podaništvo i nezainteresiranost.

Demon zla svakodnevnom Gebelsovskom propagandom, preko svojih zlikovačkih, kontroliranih medija, ubija zdravu narodnu pamet, vrijeđa inteligenciju obrazovanog i koliko toliko osviještenog puka, ruši sve građanske institucije, razara moralne vrijednosti u društvu, sprda se sa drevnim Hrvatskim svetinjama, veličajući, križare, multinacionalne korporacije, papu i ostale naše stoljetne neprijatelje.

Na taj način stvarajući privid u okupiranom društvu, da se ništa ne može promijeniti, da je on jednostavno najbolji, najpametniji, nezamjenljiv, jedinstven u svijetu i svemiru i da bez njega Hrvatska jednostavno ne bi postojala.

i tako, vladajući strahom, ucjenom, prijetnjama, potkupljivanjem, pljačkanjem i teškim kriminalom, uz svega 14% podrške u narodu, zlostavlja i ponižava sve ostale.

Nemojte biti naivni i misliti kako se radi tek o pukoj slučajnosti, sve se to dešava po strogo izrežiranoj agendi zla, koja se mora ispuniti kako bi se Hrvatska uništila i Hrvati, kao stoljetni Europski narod,, biološki starali i konačno nestali.

Krajnji cilj naših stoljetnih neprijatelja je da svima preuzmu kuće i stanove u kojima živimo, potom da trećinu naroda pobiju putem svoje industrijske hrane, drugu trećinu rasele a preostalo stanovništvo čipiraju poput stoke. Onaj tko ovo nije u stanju razumjeti, taj je potpuno odvojen od stvarnosti i kao takav, ne treba politički nastupati u javnosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.