Uskok uhitio trojicu sudaca Županijskog suda u Osijeku Zvonka Vekića, Darka Krušlina i Ante Kvesića

DRUŠTVENE TEME

Na temelju Mamićeve izjave, ali i drugih materijala koji su prikupljeni tijekom posljednjih mjeseci policija je po nalogu Uskoka uhitila trojicu sudaca Županijskog suda u Osijeku Zvonka Vekića, Darka Krušlina i Ante Kvesića.

Zdravka Mamića prošlog su mjeseca u kantonalnom su tužiteljstvu u Livnu ispitivali o optužbama, među ostalim i na račun sudaca koje je u listopadu dostavio Uskoku na USB sticku, a potom ponavljao na konferenciji za novinare u Mostaru i na društvenim mrežama nakon što mu je Vrhovni sud potvrdio presudu. On je optužio više sudaca Županijskog suda u Osijeku da su od njega tražili novac te da im je plaćao mito.

  •  
  •  
  •  
  •  

1 razmišljanje na “Uskok uhitio trojicu sudaca Županijskog suda u Osijeku Zvonka Vekića, Darka Krušlina i Ante Kvesića

  1. Neka moja žrtva i patnja budu početak katarze hrvatskog društva i pravosuđa. Morao sam biti izložen ruglu, trpiti ucjene i reket kriminalaca u krajnjoj nuždi! Morao sam se izložiti pogibelji da bih raskrinkao pravosudne reketare i lopove! Sada imamo priliku da osigurate svojoj djeci bolju budućnosti! Reforma pravosuđa ne smije stati na K€ssi i sucima koje sam prozvao nego mora ići u smjeru onemogućavanja svih onih koji su s njima povezani i svih onih za koje ne znam, a isti su kao oni. Od vještaka koji su zatvarali žene u ludnice do onih koji su štitili pedofiliju i umirućima oduzimali imovinu. Stvorimo uz poštene suce, kojih ima, pravedan i pravičan sustav! Na svima je odgovornost!
    Zdravko Mamić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *