U INI JE VELIKA AFERA, HDZ TO POKUŠAVA NA SVE NAČINE SAKRITI

DRUŠTVENE TEME

Još 10. listopada 2022. uputio sam službene pozive za sjednicu Antikorupcijskog vijeća za 18. listopada 2022., ( sutra s početkom u 11 sati ) na kojoj bismo proveli saslušanja članova Uprave INA-e i predsjednika Vlade Plenkovića i bivšeg ministra Ćorića.

Kako bi pokušali što više medijskog prostora i fokusa javnosti oduzeti tom saslušanju Plenković i Jandroković su u petak popodne, poslali dnevni red rasprava u Saboru prema kojem, vidi čuda, u utorak u Sabor dolazi predsjednik Vlade podnijeti izvješće o radu Vlade i to u vremenu saslušanja na antikorupcijskom vijeću.

Ovakvi potezi samo pokazuju koliko su očajni i prozirni, a o razini očaja i jada smo mogli svjedočiti i ovog vikenda kada je HDZ objavio niz jeftinih i smiješnih objava usmjerenih protiv Mosta i mene osobno.

S istinom će se Plenković i njegova klika kad tad morati suočiti. Ovakvi bijedni manevri iz nemoći susret s istinom možda mogu malo odgoditi ili usporiti proces njihove demontaže, ali ga ne mogu zaustaviti.

Nadam se da ćemo sutra dobiti dodatne informacije o načinu upravljanja INA-om i potezima koji su doveli do bujanja kriminala u INA-i, ali i predaji hrvatske nafte mađarskim rafinerijama i gašenju sisačke rafinerije!

Nastavljamo ozbiljno, fokusirano i odlučno u zaštititi interesa hrvatskih građana 🇭🇷

Nije ničija do zore gorila pa neće ni njihova ..samo ustrajno u razotkrivanje svega što ne valja…

Oni mogu šta hoće kad im se dozvoli. Dovoljno je doći na Markov trg i susresti se sa metalnom ogradom. To nije nikada bilo samo za vrijeme ove Vlade, zašto, zato što je ekipa puna nečasnih radnji i puna ljudi koji imaju loše postupke. Dovoljno je pogledati u nazad i pobrojati sve ministre koji su smjenjeni. Sve to govori kakva je Vlada i kakvo je društvo na čelu Lijepe naše.Ako bi ikome trebalo biti u cilju da se raskrinka lopovluk to bi trebalo biti vlasti…a vidi našu ,,vlast,, sluzi se svim i svačim samo da to izbjegne…udri Nikola još jače…

sa Facebook stranice Nikola Grmoja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)