Trump je počeo dobivati već pomalo izgubljenu situaciju

DRUŠTVENE TEME

Mirna Majić

Što je morsko čudovište? Trump je “dešifriran”

Svi znamo da je jučer, nakon Dana zahvalnosti, bio poznati Crni petak. Naravno, za trgovce ovaj dan započinje božićnu sezonu kupovine, a računovodstvena boja tvrtke promijenit će se iz crvenog deficita u crni profit. Naravno, ovo je vrlo sretan dan.

Za predsjednika Trumpa i Bidena, koji su u središtu američkog izbornog vrtloga, crna boja ovog petka imala je suprotno značenje. Trump je već počeo pobjeđivati ​​na stvarnom prijelazu iz deficita u profit, a za Bidena je to bio dan koji će možda zatamniti oči. Iza ovoga postoje najmanje tri važna razloga, a to su također teme na koje ćemo se danas usredotočiti.

Od ova tri važna razloga, prva dva pripadaju kategorijama “otvorenih linija” i “svijetlih i tamnih crta” koje smo prethodno analizirali i trenutno su u središtu velike pozornosti javnosti ,naravno, osim mnogih “glavnih medija” koji ne struje.

Iako se njihova pokrivenost i financijski razmjeri mogu smatrati glavnim tokom, oni uvijek zatvoraju oči pred stvarnim naslovima u izvještavanju o izborima stoljeća. U strogom smislu etike vijesti i vrijednosti vijesti, ova razina nije utjecajna. Stoga ih nazivam glavnim medijima koji ne struje.

Ova dva fokusa, jedno je saslušanje u Pennsylvaniji, a drugo tužba koju je pokrenula odvjetnica Powell u Georgiji i Michiganu. Među njima je tužba u Qiaozhouu najkritičnija, jer je u ovoj tužbi Powell najavila puno kritičnih dokaza, koji nam mogu omogućiti da uočimo ozbiljnost prijevare.

Treća tema pripada “tamnoj liniji” koju smo ranije spomenuli, a ključna riječ je “morsko čudovište” koja je svima poznata. Za ovo se može reći da je teška tema na tamnoj liniji, daleko izvan naše mašte o čitavom incidentu.

Dobro, prvo o raspravi u Pennsylvaniji.

Saslušanja u Penn Stateu : Prevara je šokantna

Saslušanje u Pennsylvaniji je ročište za istragu izbora koje je državni senat održao u Gettysburgu u srijedu u podne. Tijekom trosatnog saslušanja brojni su svjedoci na licu mjesta potvrdili navode o izbornoj prijevari i razotkrili niz šokantnih kršenja u procesu prebrojavanja glasova u Pennsylvaniji, što je pokrenulo američku javnost i političke krugove, izazvalo veliku pažnju.

Nabrojimo ukratko nekoliko šokantnih.

 1. Najsvjetliji trenutak cijelog saslušanja bio je kada je svjedok u javnosti istaknuo da je prema javnim podacima Pensilvanija tijekom jednog i pol sata tijekom postupka prebrojavanja glasova 4. studenoga imala eksplozivan priljev od gotovo 600 000 glasova. Među njima Biden ima 570.000 glasova, dok Trump ima manje od 3200 glasova. Čim je izašla ova izjava, u publici je nastala galama, a tijekom saslušanja prolomio se prasak smijeha.
 2. Republikanski ispitivač glasova u okrugu Delaware u državi Pennsylvania posvjedočio je da je svjedočio raznim prekršajima na dan glasovanja, uključujući nedostatak 47 USB memorijskih kartica.
 3. Čak 6.727.700. glasačkih listića tajno je spakirano u glasačke kutije, a da ih nitko nije provjerio;
 4. Prema službenim evidencijama Penn Statea, ukupan broj izdanih glasačkih listića bio je 1,8 milijuna, ali je broj konačno poslanih glasačkih listića bio 2,5 milijuna, te dodatnih 700 000 iz zraka.
 5. Očevidac je vidio da je netko pomoću USB kartice poslao 50.000 Biden ulaznica izravno na šalter u kratkom vremenskom razdoblju.
 6. Cijelo saslušanje također je otkrilo jedno od najnevjerojatnijih pitanja: Zakonodavno vijeće Pennsylvanije reklo je da nikada nisu glasovali za korištenje sustava glasovanja Dominion i da ga nisu koristili u prošlosti. No, demokratski guverner Wolfe naložio je upotrebu ovog sustava na ovogodišnjim općim izborima. Drugim riječima, guverner je prekoračio svoje ovlasti da odluči o ovom pitanju.

Vidite, samo iz nekoliko gore navedenih dokaza možemo vidjeti koliko je raširena izborna prijevara u Pensilvaniji. Riječima senatora iz te države, “naša tehnologija može ići na Mjesec, ali izborna šteta je poput Venezuele”.

Bio je u pravu jer je taj sustav glasovanja došao iz Venezuele.

Powell je ispustila “Majku bombi”, dvije države su procesuirane, što je izazvalo blokadu panike na Twitteru

Kao što kaže stara izreka, postoje dva cvijeta, po jedan za svakoga.
Osvrnimo se na tužbe S. Powell.

Powell je ovog puta pucala u dvije države, Georgia i Michigan. Njezin prigovor u Georgiji imao je 104 stranice. Optuženi su bili guverner Georgije Brian Kemp, državni tajnik Joea i predsjednik Izborne komisije Brad Raffensperger i tri člana izbornog povjerenstva.

Powellova žalba u Michiganu ima 75 stranica, a optuženi su guvernerka države Gretchen Whitmer i državna tajnica Jocelyn Benson.

Koja je težina ove dvije pritužbe? Nakon što je Powell podnijela tužbu protiv Joe Statea, tweetala je: “Kraken je upravo pušten u Georgiji.” Dva sata kasnije ponovno je tvitala: “Veliko čudovište također će biti pušteno u Michiganu.”

Budući da je Powell prvi put upotrijebila neobičan izraz “osloboditi morsko čudovište”, općenito mislimo da je ovo metafora, što znači povećanje ili čak trik. Ali zapravo pojam “morsko čudovište” ima veće, dublje i specifičnije značenje, a mi ga možemo opisati kao neviđene riječi.
Zašto je to nevjerojatan pojam i zašto se predsjednik Trump osobno javio da ga podrži?

Kakve je posljedice pokrenula Powellova žalba? Moramo navesti samo dva primjera, za i protiv, i svatko može imati konkretnije iskustvo.

Pozitivan primjer dolazi od umirovljenog plastičnog kirurga i voditelj emisije Dave Janda. Tweetao je da su ova dva teška odijela poput majke bombi koje su odbacile zakon (MOAB, nova zračna bomba velikog izgaranja koju je razvila američka vojska, konvencionalna je bomba s eksplozivnom snagom koja je na drugom mjestu nakon nuklearnih bombi). Također se iskreno zahvalio Powell i njenom sjajnom timu što su na Dan zahvalnosti američkim ljudima donijeli tako dobre vijesti.

Negativan primjer dolazi s Twittera, koji je gotovo lud. Twitterova mala tajnica gotovo je odmah blokirala poveznice na dvije tužbe koje je objavila odvjetnica Powell, čak i smanjenu verziju veze.

I ne samo to, Twitter je blokirao i Twitter račun senatora Douga Mastriana, koji je uspješno vodio raspravu u Pennsylvaniji.

Golo i ludo ponašanje Twittera izazvalo je negodovanje javnosti, a također razbjesnilo predsjednika Trumpa. Na Twitteru je to predsjednik Trump žestoko osudio kao nešto što bi komunistička zemlja učinila i objavio rečenicu: “Za nacionalnu sigurnost članak 230. mora se odmah prekinuti!!!”, na kraj rečenice su stavljena tri uskličnika.

Pod strahovitim pritiskom, Twitter nije htio otključati vezu do Powellove žalbene datoteke sve do jučer ujutro, što pokazuje koliko je lijeva interesna skupina ustrašena i ljuta zbog onoga što će Powell otkriti.

Kina i Iran manipuliraju izbornim dominionom kako bi osigurali dozvole

Što kaže Powellova žalba? Evo nekoliko sažetih esencija:

 1. U tužbi se posebno spominje analitičar elektroničke obavještajne službe iz Vojnoobavještajnog ureda 305. Ima uvjerljive dokaze da je agent koji je djelovao u ime KPK i Irana posjetio multisustav Dominion radi praćenja i manipulacije izbora. Potvrdio je da je Dominion namjerno omogućio stranim agentima pristup svojoj mrežnoj infrastrukturi kako bi nadzirali i manipulirali izborima, uključujući ovogodišnje američke izbore .
 2. Analitičar je pronašao poslužitelj Dominiona u kineskom Hunanu, a također je otkrio da je Dominion prodao mnoge patente KPK-u putem HSBC-a, a mnogi od njih pripadali su “anu” koji je i izvršni direktor Dominiona i ekstremni anti-Trump. Izraz “u vlasništvu je fanatika Erica Coomera.”
 3. Zakleti svjedok (stručnjak za sigurnost mreže i informacijske mreže) potvrdio je: Dominionov softverski sustav može lako izbrisati ili odbaciti skupne glasove; sami možete postaviti kriterije za “problematične glasačke listiće”, a administrator može pregledavati i brisati te probleme glasovanja. Drugim riječima, osoblje biračkog mjesta može biti ovlašteno donositi arbitrarne odluke o glasovima.
 4. Inicijatori i izumitelji Smartmatic-a imaju veze sa stranim silama, uključujući Venezuelu i Srbiju. U žalbi se navode imena najmanje 10 osoba.
 5. Jedan od izumitelja, Anthony Mugica ,rođak po imenu Cobucci svjedočio je izjavom pod zakletvom,, rekavši da je od 2003. do 2015. godine Mugica dobio od venezuelske vlade Ulaganje od više desetaka milijuna dolara kako bi se osiguralo da se tehnologija Smartmatic implementira širom svijeta, uključujući Sjedinjene Države.
 6. Čitav izborni postupak u Georgiji nije bio otvoren i transparentan. Optuženik je sakrio sav postupak glasovanja (primanje, pregled, objavljivanje i tabeliranje), koji je izravno kršio gruzijski Izborni zakon i savezne zakone.

Misterij glasa za “Supernatural” u Michiganu

Dio Powellove žalbe u Michiganu na Dominion sličan je onom u Georgiji, ali u Michiganu je posebno spomenula stvarni dokaz prijevare: čovjek po imenu Russell James Ramsland mlađi. Svjedočenje stručnjaka pokazuje da su četiri županije u Michiganu (Wayne, Oakland, Macomb i Kent) obradile ukupno 380 000 glasova u 2 sata i 38 sekundi, s 4 vrha.

No to donosi neobjašnjiv problem: Dominionov glasovni uređaj ima maksimalni kapacitet obrade od samo 95 000 glasova u takvom vremenskom razdoblju. Drugim riječima, glasovi u ovom vremenskom razdoblju tri su puta premašili kapacitet obrade stroja. To je , pomzakonunfizike, apsolutno nemoguće . Stoga među njima mora postojati veliko “glasovanje”.

Značaj ovog dokaza je da nakon 380 000 glasova minus kapacitet obrade glasačkog stroja postoji blizu 290 000 glasova koji imaju očite probleme i mogu se ukinuti samo kao nelegalni glasovi bez prebrojavanja.

Koji je koncept 290.000 ilegalnih glasova? Ovaj je broj gotovo točno dvostruko veći od broja glasova za koje Biden tvrdi da vodi Trumpa u Michiganu. Drugim riječima, čak i ako se povučemo 10 000 koraka i ne uzmemo u obzir drugačija izmišljena varanja nevaljanih glasova, samo je ova činjenica dovoljna da poništi izborne rezultate u Michiganu.

Ukratko rezimirajmo, saslušanje u Pennsylvaniji ima dva važna značenja za Trumpov tim: jedno je da je saslušanje koristilo neoborive dokaze kako bi dokazalo da Pennsylvania ima veliku, sustavnu i organiziranu postojeću izbornu prijevaru i ima ogroman utjecaj na javno mnijenje u američkom društvu.

Cijelo saslušanje emitirano je uživo u javnosti, ali velika većina lijevih medija i dalje se držala mentaliteta nojeva i nastavila ga ignorirati, pa je ovo saslušanje zapravo bio još jedan težak udarac za kredibilitet lijevih medija.

Drugi značaj je taj što rasprave odražavaju trenutnu strategiju Trumpovog tima, koja je omogućila državnim skupštinama da izvršavaju svoje ustavne ovlasti putem lažnih dokaza, izravno odbiju lažne rezultate autentifikacije narodnih glasova, a zatim odrede glasače koji su naklonjeni Trumpu. .

Objasnimo ukratko ovaj sustav. Ova ovlast državnog zakonodavnog tijela proizlazi iz odredbi ustava. U većini slučajeva vladine agencije potvrđuju rezultate izbora. Državno zakonodavno tijelo kao zakonodavno tijelo uglavnom nema prigovora, jer ako su izbori pošteni i zakoniti, tada vlada potvrđuje rezultat. Predstavlja istinsko javno mnijenje.

Ali u nekim ekstremnim slučajevima, kao što je sada, kada se na izborima dogodi prijevara, državno zakonodavstvo ima pravo veta na izborne rezultate koje je potvrdila vlada i izravno dodijeli pobjedu na izborima drugoj stranci koja je pretrpjela prijevaru. Zbog toga su Sjedinjene Države uvijek provodile neizravne izbore s izbornim sustavom umjesto izravnih izbora jedan-jedan-glas. Izuzetno važno značenje je da u krajnjim slučajevima mogu ispraviti zle posljedice prijevare.

Sada se čini da je ovo trenutni glavni pristup Trumpovog tima. Naravno, ovo je najoptimističniji rezultat. Ako na ovoj cesti postoje zaokreti, ti će slučajevi na kraju ići na savezni vrhovni sud, bez obzira na Pennsylvaniu, Joe State ili Michigan.

Što se tiče Vrhovnog suda, mnogi su moji prijatelji pomalo zabrinuti, jer ljevičar nikada nije prestao da se uvlači u Vrhovni sud.

Ovo je zapravo vrlo kritična tema, jer se za Vrhovni sud može reći da je zadnja crta obrane mira u američkom Nacionalnom obrambenom ratu. O ovoj ćemo temi detaljno slijedeći put. Idemo sada na ključnu temu “mračne crte” spomenute na početku teksta, a to je “morsko čudovište” koje je Powell mnogo puta ponovila.

“Morsko čudovište” nije metafora plana

Uvijek smo Powellino “puštanje morskih čudovišta” smatrali metaforom “povećanja” ili čak “iznimke”. Ali sada, kad se puno važnih informacija postupno izlaže, otkrivamo da konotacija ovog “morskog čudovišta” nije nimalo jednostavna.

Već 24. studenoga, odnosno u utorak ovog tjedna, odvijetnik LLinwood objavio je članak u 13.54. Ovaj članak dolazi od autorice Dianne Marshall na njegovoj osobnoj internetskoj stranici “The Marshall Report”. Naslov ovog članka glasi: “Morsko čudovište” Sidney Powell plan je za cyber ratovanje Ministarstva obrane ! Mi smo u ratu!

Glavni sadržaj ovog članka sadrži sljedeće šokantne točke:

 1. “Morsko čudovište” zapravo je projekt cyber rata koji vodi američko Ministarstvo obrane, a prati i potajno ulazi u razne druge sustave kako bi prikupio dokaze o dubokim vladinim kriminalnim radnjama. Predsjednik Trump i vojska, uključujući domoljubne vojnike u svemirskim snagama, imaju sve dokaze o prijevari birača i mnogim izdajama.
 2. Izbori 2020. zapravo nisu izbori, već subverzivni pokušaj rušenja američke vlade. CIA, FBI i Ministarstvo pravosuđa imaju mnoga izdajnička močvarna stvorenja koja namjeravaju ukrasti predsjedništvo i raditi na rušenju Sjedinjenih Država. Kad dođu na vlast, zatvorit će sve istinske domoljube, poput generala Flynna.
 3. Globalisti će preuzeti Sjedinjene Države, a u budućnosti planiraju usvojiti “Agendu Ujedinjenih naroda 2030” koja je revidirana verzija “Agende za održivi razvoj 21. stoljeća”. Svrha (UN )Agende 2030 je izvršiti “veliko resetiranje” globalnog poretka. Baš kao i “resetiranje” računala, oni moraju u potpunosti podrediti moral, etiku, poredak, politički sustav itd. cijelogsvijeta, kako bi postigli svoj planirani “novi svjetski poredak”.
 4. Oni namještaju izbore najmanje 20 godina, ali Trumpova administracija i vojno osoblje pribavili su sve dokaze o njihovim zločinima kroz ovaj projekt “morskog čudovišta”, i već su rasporedili odgovarajuće aranžmane, pa globalisti neće ostvariti uspjeh.

Možete vidjeti, svaka od ovih poruka je superteška. Samo zato što je sadržaj previše eksplozivan i daleko nadilazi maštu običnih ljudi, mnogi ga smatraju nevjerojatnim i nesvjesno ga smatraju “teorijom zavjere”. Dakle, kada je ovaj članak objavljen 22. studenoga, nije izazvao puno odjeka.

Trump je prema zadanim postavkama “morsko čudovište”? Koga je ulovio?

Zašto danas pokrećem ovu temu s vama? To je iz dva razloga. Jedno je da je odvjetnik LLinwood objavio ovaj članak na Twitteru 24. studenog. Iako nije ništa rekao i nije komentirao, objavljivanje to znači da potvrđuje autentičnost članka, što zaslužuje našu pažnju.

Drugi razlog je taj što je sam predsjednik Trump 25. studenoga proslijedio tweet Linwooda. To je vrlo neobično i može se reći da na to moramo obratiti pažnju.

Kao što je spomenuto u našim prošlim tekstovima, sam Trump već je objavio na Twitteru pitanje krađe glasova ukradenog sustava glasovanja 2012. U lipnju ove godine ponovno je objavio pitanje lažnih glasova. Svi ovi dokazi pokazuju da je odavno svjestan ljevičarske manipulacije izborom i teško da će samo sjediti i čekati i ništa ne napraviti.

Trumpovo repost Linwoodova tweeta također je bio tih, samo jednostavan repost, ali sudeći prema sadržaju ovog članka, Trump je jednak prvoj stranci u ovoj operaciji “morskog čudovišta”. Drugim riječima, ako je prva stranka ponovo objavila ovaj članak, možemo ga u određenoj mjeri smatrati Trumpovom afirmacijom i odobravanjem sadržaja članka.

Stoga se u ovom kontekstu pouzdanost ovog izvještaja o “Projektu morskih čudovišta” značajno povećala.

Iako još uvijek nismo vidjeli vrlo izravne dokaze koji dokazuju postojanje ovog “Projekta morskih čudovišta”, pored implicitnih nagovještaja predsjednika Trumpa i odvjetnika LLinwooda, također vidimo da bilo da su Powell ili Linwood, dubina i širina dokaza objavljenih u raznim prigodama nevjerojatni. Primjerice, Linwood je u najnovijem tvitu spomenuo zastrašujuće priče o ljevičarskoj kupnji, iznudi i manipulaciji Vrhovnog suda.

To se može smatrati vrstom posrednih dokaza. Iako ne možemo zaključiti da je sav sadržaj ovog članka istinit, barem nas Trump i Linwood podsjećaju da ovu izbornu bitku moramo gledati iz šire i dalekosežnije perspektive.

Postoje snažniji posredni dokazi. Mnogi ljudi nisu znali ili nisu primijetili. Već u studenom prošle godine, kad je Trump trebao uzeti helikopter Air Force One, rekao je medijima: “Uhvatio sam močvaru. Uhvatio sam ih sve. Da vidimo što će se dogoditi. Nitko to ne može učiniti osim mene.”

[Dok su demokrati tada najavljivali kako će opozvati Trumpa zbog zločina kojeg su sami učinili, s mnogo većom žestinom, Trump najavljuje novinarima da je “Uhvatio močvaru”. Svakako jeste. Jednostavno to sve treba sada smotati. Uspostava Novog svjetskog poretka je gotova, a ONI to još ne žele znati 🙂 M.M]

U to vrijeme mnogi ljudi nisu baš razumjeli o čemu Trump govori ili su mislili da to nije ništa drugo nego Trumpovo dosljedno hvalisanje sobom.

Ali sada, kad se osvrnemo na ovaj video, ustanovit ćemo da Trumpove riječi mnogo puta, uključujući njegovo hvalisanje sobom, vjerojatno nisu hvalisanje već upozorenja.

AOC i drugi već javno izgovaraju, rekavši da će se, ako Biden ne uspije preuzeti predsjedništvo Sjedinjenih Država 20. siječnja, Sjedinjene Države suočiti s ratom. Zašto imaju tako malo povjerenja u američki pravosudni sustav? Zašto u takvoj panici pribjegavaju oružanoj pobuni?

Trumpove izjave prošle godine mogle su dati vrlo razuman odgovor.

Hvala na pažni , pozdrav svima, nastavljamo sutra.

Y. W.

 •  
 •  
 •  
 •  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *