TOPLA OBITELJSKA NEDJELJNA PRIČA OBITELJI ŽINIĆ

DRUŠTVENE TEME

TOPLA OBITELJSKA NEDJELJNA PRICA

HDZ-ov sisačko-moslavački župan Ivo Žinić ima plaću od 18.091 kune. Njegov sin Dario koji je dogradonačelnik Gline mjesečno zarađuje 8.585 kuna. Ivina supruga Nena zaradi još 5.800 kuna od svog posla.

Drugi sin Andrej je zaposlen u glinskoj kaznionici s nejavnom plaćom. Ali cijela obitelj je prijavljena i živi u državnoj kući u Glini. Za koju su kroz 25 godina plaćali ništa ili nevjerojatno sitnu najamninu od tek 100 kuna. Kuća u kojoj žive Žinićevi u Runjaninovoj ulici u Glini je lijepa i uređena katnica. Nije oštećena niti u strahovitom potresu koji je pogodio Banovinu i ima zelenu naljepnicu..

Moćna obitelj tako koristi privilegij za koji javnost dosad nije znala. U svojoj imovinskoj kartici, Ivo Žinić je naveo da je vlasnik kuće od 100 četvornih metara u Glini i da ju je dobio darovnim ugovorom. No, provjerili smo, država kuću nikada nije darovala. Dapače, pokrenuli su i reviziju ima li obitelj pravo na kuću. Ali ništa se za sad nije dogodilo.

  •  
  •  
  •  
  •  

1 razmišljanje na “TOPLA OBITELJSKA NEDJELJNA PRIČA OBITELJI ŽINIĆ

  1. Ok, tko je tu kriv? On je samo koristio priliku u kojoj NITKO NERADI SVOJ POSAO: knjigovoda, blagajnik, sluzbenik, svi oni koji bi opomenuli i vas i mene ako ne platite najam, ili bilo koji drugi racun. Znaci,, svi nabrojani su jednako krivi. Zasto i koga su se bojali da prijave taj slucaj? Nezaboravite ni za moment: DOK DOBRO SUTI ZLO CARUJE!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *