Svim prijateljima koji danas slave želimo čestit i blagoslovljen Božić!

DRUŠTVENE TEME

Oko 10.000 Srba je sudjelovalo u obrani Hrvatske…Stotinjak ih je branilo Vukovar, poput Predraga Mišića (9 mjeseci logora), pa braće Predraga (188 dana logora, nakon čega je umro u Rijeci, ne dočekavši dodjelu stana, koji mu je dodijeljen na dan kada je umro) i Nenada Gagića (kao dragovoljac iz ZG došao braniti Vukovar i također završio u logoru) i mnogih drugih.
Gagići su bili sinovi Vukašina Gagića (rodom iz Pačetina, odakle i Goran Hadžić), pravoslavnog svećenika iz Mikluševaca. Njihova sestra bila je udana za Srbina Iliju Miloševića, koji je poginuo braneći Vukovar.
Dakle, to su oni hrvatski građani srpske nacionalnosti koji su još 1991. javno iskazali da nisu ugroženi i da im je domovina Hrvatska, a ne Srbija…Oni su s puškom bili uz nas, kada nam je bilo najteže.
Više bih cijenio hrvatske političare da su otišli k ovakvim ljudima i čestitali im Božić, nego li što su pohrlili k Pupovcu i Stanimiroviću, kao najveći uvlakači…
Stoga, neka vam je sretan Božić hrvatski branitelji srpske nacionalnosti i pravoslavne vjeroispovjesti. Nadam se da vas Hrvatska nikada neće zaboraviti…🇭🇷

  • 1
  •  
  •  
  •  
    1
    Share

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *