Sud u Kutini donio i drugu privremenu mjeru

DRUŠTVENE TEME

JOŠ JEDNA ZAJEDNIČKA POBJEDA!
Gledajte me danas na N1 televiziji u 17h,govorit ću o tome.

Općinski sud u Kutini je donio Rješenje i o drugoj privremenoj mjeri koju sam zatražila i njome je zaustavio primjenu nove sistematizacije kojom je direktor Eko Moslavine g.Husnjak htio ukinuti moje radno mjesto “Voditelj razvoja i zaštite okoliša!”

HVALA VAM SVIMA NA PODRŠCI.

Za kraj…stavljam slikicu mog ugovora od kolovoza 2014. godine iz kojeg je razvidno da sam na radnom mjestu Voditelj razvoja i zaštite okoliša radila od 07.08.2014.pa do imenovanja direktoricom 19.10.2017.godine ,a ugovor je samnom sklopio prethodni direktor , tako da sadašnji direktor g.Husnjak govori neistine da sam to mjesto stavila ja osobno u Pravilnik o sistematizaciji radnih mjesta da bi se “uhljebila. Objava je koju je na svoj zid stavila Adrijana Cvrtila

SUD IZREKAO PRIVREMENU MJERU ZADRŽAVANJA A. CVRTILA NA POSLU U EKO MOSLAVINI
D. Husnjak, direktor Eko Moslavine: “Da se mene pita, ostanak zviždačice bio bi još jedan uhljeb u Eko Moslavini”
Danijel Husnjak, novi direktor tvrtke Eko Moslavina, gostovao je u Newsroomu gdje je komentirao događaje prije i nakon što je Adrijana Cvrtila smijenjena je s mjesta direktorice. Cvrtila je ukazala kako se politički zapošljavaju članovi HDZ-a i HSLS-a ne bi li se zauzvrat održala većina u Gradskom vijeću Kutine.
Komentirajući slučaj Eko Moslavina Danijel Husnjak je rekao: “Ne znam što se dogodilo vezano uz ovu trojicu, direktor sam od 9. prosinca. Htio sam naglasiti da je na sjednici Gradskog vijeća 6. srpnja 2021. izvješće gđe Cvrtile nije prošlo ni s jednim glasom. Ona je iza toga podnijela prijavu protiv nekoliko ljudi za događaje iz 2019./2020. To mogu naći u spisima.”
Na pitanje hoće li ona zbog prijave dobiti otkaz u Eko Moslavini, Husnjak je istaknuo:

“Njeno radno mjesto je specificirano kao mjesto voditelja razvoja i zaštite okoliša. Dobila je ostavku na mjesto direktora od Skupštine u kojoj sjede četiri osobe, vlasnici Eko Moslavine i trebala je doći na radno mjesto voditelja razvoja i zaštite okoliša. To radno mjesto nije bilo popunjeno protekle četiri godine i samim time tvrdim da ni sad nema potrebe za time. Ona je sama rekla da je obavljala taj posao uz posao direktorice, dakle taj posao ne treba biti kao zaseban.”

Na ponovljeno pitanje hoće li onda dobiti otkaz ili ne, rekao je: “Vidjet ćemo što će biti, hoće dobiti otkaz ili ne. Rok je sutra. Dobili smo pismeno u kojem su izrečene privremene mjere gdje bi trebala ostati kao zaposlenica Eko Moslavine što je protivno iz ovog svega što sam rekao mom mišljenju, ali poštovat ću zakon. To je pismeno od suda, nismo zadovoljni sudskom odlukom da ostane u Eko Moslavini. Da se mene pita, ne bi bila, to bi bio još jedan uhljeb u Eko Moslavini.”

Na pitanje nije li to osveta zviždačici, Husnjak odgovara: “Što se tiče njih trojice i tog postupka, ne bih komentirao jer nema veze s tim, nisam u to doba radio poslove koji su s tim povezani. Adrijana Cvrtila je tek kad je bilo Gradsko vijeće na kojem nije dobila podršku vijećnika, pokrenula postupak koji je bio prije godinu dana. Zakon o zviždačima govori da se netko smijeni i onda prijavi koruptivnu radnju, onda to nije zviždač nego zlouporaba zviždača.”

“Ne osjećam se odgovoran komentirati rad Gradskog vijeća Kutine. Ja sam tu da tvrtku dovedem u stabilnu fazu i da se bavim svojim poslom. Napravljena je sistematizacija prema kojoj se dva radna mjesta ukidaju”, rekao je Husnjak.

  • 11
  •  
  •  
  •  
    11
    Shares

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *