Stranačko prebrojavanje kriminalaca

DRUŠTVENE TEME

Josip Zadro

Umjesto broja novozaraženih, hajdemo stavljati brojeve korumpiranih…parazita…

I NE ZABORAVITE=ONI BROJE GLASOVE NA IZBORIMA.
30 godina konstantne individualne pljačke?
To je slučajno? Nije sistem😉.
Ništa se nikome neće dogoditi jer sami su te zakone i pisali;kao i Ustav vazda pijani druker.
Pošteni dio hrvatskog naroda se upravo i iselio iz Hrvatske jer ne može s ovakvima živjeti u istoj državi…JE ISTINA PRAVA…

Postoji jedna zločinačka organizacija sa više krakova….kontroliraju DIP,APIS sudstvo, medije i banku…glavne podružnice su sdp i hdz+plus sateliti….kad zub to shvati, to je tamo negdje za koiii 8 milenija…valjda…ako
Mito i korupcija, bogacenje preko noci onih koji su iz blatnjavih kaljaca obukli lakirane cipele, seljacina koji neznaju izreci nista suvislo, sudstvo koje sudi ljudima glede dve ukradene jabuke, a ne sudi i pljeni opljackanu imovinu novokomponiranim tajkunima, bestidnim kvazi politicarima parazitima koji ne rade nista, je nasa svakodnevna stvarnost.
Bitno se dokopati ugovora sa državom i državom povezanim poduzećima,to rade NAMJEŠTENIM IZBORIMA a onda umjesto meda i nafte teku rijeke novca na štetu države i onih koji je sve teže financiraju.
Afera ‘JANAF’ nam je otkrila koliko duboko su povezani u korupciji i kriminalu dve partije HDZ te SDP ili oce ostale trgovačke stranke u saboru kao i njihovi sateliti koje stvoriše radi privida demonkracije,manjinom,na namještenim izborima.
Tako da u Hrvatskoj ne vlada demo – kracija nego li demon – kracija.

Kradu 25 godina ista ekipa i sad ih hapse😂🤣koliko je Hrvata iselilo zbog ovakvih parazita??
Isti ili sličan scenarij smo imali s I.Todorićem; i gdje smo sada? NIGDJE.
Odvjetnici operu ukradenu lovu a država ih liječi u procesu kao Sanadera…
Pao je jos jedan clan kartela koji je okupirao Hrvatsku. Jedini problem je taj, da je pravosudje u rukama kartela. U slobodnom prijevodu: tresla se brda, rodio se mis.

Hrvatsko pravosuđe moze se svesti pod sferu krivicno-pravnog cinizma.
Za njegovo djelovanje ne postoji logicko ili pravno objasnjenje, vec samo cudjenje.
Kako je moguce realizirati takvu monstruoznu nakaradu u okviru ustroja drzave?
Ono po svim karakteristikama ima prirodu juznoamerickih pravosudnih sistema: korupciju kao osnovni nacin rada.
Pred hrvatskim sudovima stiti se model zlocina, najmanje obican gradjanin, i to s rezonom koji se na izravan nacin ne tice ni tuzitelja ni optuzenih, vec samog isporucitelja pravde, njegova porijekla i kriterija kojim je presudno obiljezena njegova drustvena funkcija. Ili ovako:
Zasto bi hrvatsko pravosuđe dopustalo da se model zlocina dovodi u pitanje ako je model zlocina porodio hrvatsko pravosuđe?

Bio bi osobno u šoku da su radili po zakonu i da nisu primali mito, ovako je to jedna normalna i već pomalo dosadna vijest…..
Plenković je slagao listu za Sabor, a sad se čudi kako je Barišić došao na listu.😂🤣
Zna se!
Netko se zatekao u čudu?
Svi naši privatnici i ugledni poduzetnici u poslovanju s državom i njenim tvrtkama koriste isti ili sličan modus operandi!
Da ih se hapsi deset dnevno, za godinu dana posao ne bi bio ni blizu dovršetka…
Ovo se zove normalna poslovna praksa kad se posluje s drzavnim poduzecima ili drzavom. Sad je samo pitanje koji je politicki cilj ovoga. Borba protiv korupcije sigurno nije.
Jer kad bi se zbog ovakvih stvari islo u zatvor poslovna zajednica i politicka elita bi bila desetkovana….
Ova afera je mala beba prema brojnim aferama i kriminalu koji se već 20 godina odvija u HEP-u i nekim drugim državnim tvrtkama. Samo treba pročešljati tko je obavljao brojne poslove , koji su bili kooperanti , kako su se bogatili .
Tako su političari paraziti …širili svoj utjecaj, financirali stranke, pljačkali državu;sad tek zamislite kako oni broje glasove na izborima…
Prilika stvara lopova, stara je izreka.
Da je sustav podešen s puno neovisnih kontrola i da su kazne rigorozne, ne bi bilo toliko prilika, pa ni lopova.No zakoni su izbušeni namjerno ko švicarski sir, odvjetnici i sudstvo se u tome snalaze ko ribe u potoku.
Ali kada staru babu od 92 godine sa 700kn penzije treba ovršiti radi ne plaćanja TV pretplate, tada nigdje da mogućnost pronađu da joj barem daju popust.
I opet famozna: Dok je ovaca bit će vune….

Mafijaši s titulama i funkcijama, pohlepnici koji su isisali Hrvatsku, ljudska, profesionalna i politička gamad, eto tko je hdz(sdp) i većina naše “elite”…
I nakon ovog apsolutno se ništa neće promijeniti. Plenković će, kao i njegovi prethodnici, imenovanja direktora državnih tvrtki provoditi po stranačkom ključu.
Ako se direktori državnih poduzeća postavljaju po stranačkom ključu onda oni koji su ih postavili moraju snositi političku odgovornost jer strašno je kad političari kažu, a upravo to govore, da korupcija ne bira stranke nego ljude…ne moš’ vjerovat koju nebulozu govore…korupcija ne bira nikoga jer ona ni ne postoji dok ju ne stvore ljudi, povezane grupe i, ili političke stranke…zašto političke stranke?…zato jer je stranka visokim dužnicima upriličila mogućnost da se okoriste korupcijom! Dakle, stranke nisu nevine jer je to njihov kadar, kojem su “vjerovali”, i postavili ga na položaj od šireg interesa…

Da smo podrzavali mlade i sposobne umjesto lopina u politickim opcijama, danas bi sve izgledalo drugacije, imamo toliko sposobnih strucnjaka koji ovdje nisu mogli, a sad ih se nesto pita na svjetskoj razini.
Mogli smo stvarno biti Svicarska da se biramo po ZNANJU koje mora biti temelj odabira,ovime samo još jednom dokazujemo kako smo mali, mali u glavama, mali kad smo u pitanju mi, toliko mali da se klanjamo Sanaderima,Milanovicima,Plenkovicima i slicnim oportunistima, izdajnicima i njihovim satelitima,UMJESTO DA IH RAZVALIMO I OTJERAMO IZ ZEMLJE.

  • 61
  •  
  •  
  •  
    61
    Shares

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *