Što su sve krivotvorili Palfi i Sinčić

DRUŠTVENE TEME

/VLADIMIRA PALFI-SINČIĆ JE LAŽNA INŽINJERKA GRAĐEVINE/
Skupina desetak plaćenika koji sebe pompozno nazivaju “živi zid” ne prestaje izmišljati fantazije zašto sam napustio tu beživotnu strančicu.
Glavni razlog zašto sam otišao je bio raskorak između onoga što smo govorili i onoga što smo radili.
Uoči EU izbora bračni par Sinčić-Palfi počeo me moljakati da nipošto ne odem u Bruxelles jer bi se tada saznalo da se Vladimira Palfi lažno predstavljala biračima kao “inžinjerka građevine”. Govorili su da će ih to “pokopati”.
Zgranut strašnom istinom zatražio sam od tandema Sinčić- Palfi da jednostavno organiziraju pressicu ili TV gostovanje, objasne ljudima kako stvari stoje i da se – ispričaju.
Rekao sam im da ja dalje nemam obraza podržavati politiku ni predsjednika stranke koji, dakle, sudjeluje u prikrivanju laganja i falsificiranja, a da istovremeno imam zadatak prozivati druge zbog toga istoga.
To se jednostavno ne može nazvati drugačije nego – nepotizmom, jednom od najstrašnijih pojava modernog hrvatskoga društva.
Znači, nakon izravnog priznanja, za mene nema ni najmanje sumnje da je Vladimira Palfi falsificirala svoje zvanje i tu se svrstala uz bok Milijanu Brkiću, štoviše, još je i gora od njega, je Brkić je svoju diplomu bar prepisao, a ona se nije potrudila niti to.

  • 19
  •  
  •  
  •  
    19
    Shares

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *