Što je zajedničko poduzetniku iz Zaprešića i Filipu iz Splita

DRUŠTVENE TEME

Sunčica

Facebook grupa podrške Filipu je izbrisana! Zaključana, zgromljena!
Tako se to radi drugovi i drugarice, ono što vam ne paše, zabranite, izbrišite i zgromite! Tako se rješavaju problemi, počiste se pod tepih i idemo dalje, Makedonija treba ući u EU, kao i Albanija, a niste završili ni uguravanje četničke srbije u EU, ima puno posla za malog slugana Plenkovića! Koga briga za Hrvatsku, Hrvate, situaciju u državi! Je li tako druže Plenkoviću?

Filip de iure jest ali ljudski gledano nije ubojica ali oni koji su ga doveli u bezizlaznu situaciju da je uništio svoju mladost jesu.
Tražimo odgovornost Ovršnjakovića, Božinovića poznatog psu za droge i ostalih koji su odgovorni i zapravo krivi

Dražen Đurović
·
Događaj u Splitu i događaj na zagrebačkoj obilaznici u kojima žrtve uzimaju pravdu u svoje ruke nisu se događali ni u vrijeme kad je država bila najranjivija i najkrhkija početkom 90-tih. Pokazatelj su velikog pada povjerenja građana u institucije hrvatske države. Hrvatska policija uživala je povjerenje svih nas i osobno me ovakve stvari zbilja žaloste. Ali čemu se čuditi? Pa i u policiji, kao i u zdravstvu, kao i u javnoj upravi, ministarstvima, javnim poduzećima itd.nitko, ponavljam nitko bez stranačke iskaznice, javne ili skrivene, ne može se nigdje pomaknuti. U tvz.depolitiziranoj policiji bez politike ne mičeš se s dna. U tom smislu stanje ukupno u javnom sektoru gore je nego početkom 90-tih. HDZ drži vojsku, policiju i većinu javnog sektora. Partija crvene županije i crvenu Rijeku, HNS harači javnim poduzećima, posebno HEPom i HPom, Bandić je “poklopio”Zagreb itd. Uglavnom, danas kad je Republika Hrvatska već 30 godina stara država, članica zbilje elitnog društva EU i NATO saveza, umjesto da institucije sazrijevaju one su danas vulnerabilnije nego ikada prije a povjerenje građana u njih na najnižim je granama. Tome primarno kumuju političke stranke, posebno HDZ i SDP koje se postale pravi rasadnici korupcije, nepotizma i vladavine mediokriteta te svakako hrvatsko pravosuđe koje ostaje rak rana hrvatskog društva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.