Stjepan Tuđman: “Tko vam (novinarima na Mirogoju) kaže da Škoro nije kandidat HDZ-a”.

DRUŠTVENE TEME
Josip Braco Peći

Stjepan Tuđman: “Tko vam (novinarima na Mirogoju) kaže da Škoro nije kandidat HDZ-a”.

Brat mu Miroslav podupire KGK.

Što je tu čudno? Evo, za one koji ne znaju, a imam dosta novih prijatelja, moja malenkost je utemeljila HDZ u vinkovačkoj nekadašnjoj općini, bio sam prvi predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Vinkovci, sjedio sam u Radnom predsjedništvu Prvog općeg sabora HDZ-a, bio sam član prvog Središnjeg odbora HDZ -a, saborski zastupnik HDZ-a u prvom mandatu Hrvatskog državnog sabora i da ne nabrajam više.

I svim srcem podupirem Miroslava Škoru.

I raskidam prijateljstva s onima koji ružno pišu o budućem hrvatskom predsjedniku.

Rekao bih da je većina utemeljitelja stranke HDZ na Škorinoj strani. Ne onih iz Udruge utemeljitelja dr. Franjo Tuđman, koju je preko Marija Kapulice preuzeo Plenković, smijenivši Milana Kovača.

Dakle, Škoro je kandidat onih iskonskih HDZ-ovaca, koji su istinski borci za ovu državu a ne za svoju guzicu.

Prirodno da nisam član ovakvog HDZ-a i bilo bih me sram da sam danas u takvom društvu. No, opet ne zamjeram nikome tko to još uvijek jest i korektno “navija” za Plenkovićevu kandidatkinju za predsjednicu Republike…

Zamjeram onima, koji na prljav način diskvalificiraju Miroslava Škoru, u nakani čuvanja vlastitih guzica. To mi je jadno i nedopustivo. Zbog guzice izgubiti obraz…

Slažem se sa Škorom kada kaže tko je izdao HDZ. No, nije riječ samo o HDZ-u, riječ je o nečem puno uzvišenijem, riječ je o hrvatskoj državi i nije riječ samo o Plenkoviću kao izdajniku. Malo ih je više u igri.

Sad il nikada!

SAD!

Amen!

1 razmišljanje na “Stjepan Tuđman: “Tko vam (novinarima na Mirogoju) kaže da Škoro nije kandidat HDZ-a”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)