SRBIJANSKI MEDIJI AGRESIVNO KRITIZIRAJU NAČIN PROSLAVE HRVATSKE, BRONČANE MEDALJE

DRUŠTVENE TEME

NINO MOGOROVIĆ

Srbijanski mediji agresivno kritiziraju način proslave hrvatske brončane medalje. Optužili su hrvatske navijače i nogometaše za veličanje ustaštva te širenje mržnje prema Srbima. Njima su se pridružili domaći mrzitelji svega hrvatskog – yugo – unitaristi, oryunaši, lokalni Srbi okupljeni oko parlamentarne stranke osnovane od ratnog zločinca, yugonostalgičari. Naime, Hrvati se u formalno pravno, svojoj državi, po njima, ne smiju opustiti, proveseliti bilo kakvom uspjehu, već moraju biti pod neprekidnom paljbom i optužbama za “genetsko ustaštvo”, u permanentnom stresu, braneći se od konstruiranih optužbi koje kreiraju i plasiraju isti oni koji su pod okriljem noći i zaštitom države, crtali svastiku kako bi svijetu prezentirali “nacistički karakter” Hrvata i koje bi, zbog toga, trebalo suspendirati s najvećih nogometnih natjecanja jer bi, u protivnom, prema objektivnoj kvaliteti mogli otići i do samog svjetskog vrha.
Sve to oni rade i zbog toga da se niti slučajno ne progovori o krivnji i odgovornosti Srbije i lokalnih srpskih šovinista i terorista za agresiju, pobunu i krvavi rat, da se ne zatraži odšteta za počinjenu ljudsku i materijalnu štetu koja do danas nije službeno zatražena, bez obzira na haaške presude o njihovoj odgovornosti za pokretanje rata. Sve se to smišljeno poduzima kako se ne bi govorilo o današnjoj UNUTARNJOJ OKUPACIJI HRVATSKE, nesmiljenom pljačkanju, besprimjerenoj korupciji i gospodarskoj devastaciji, potpunom izostanku i nefunkcioniranju pravne države, nejednakosti pred zakonom, raširenom siromaštvu, masovnom iseljavanju Hrvata, demografskoj kataklizmi … a za što su idgovorni upravo ti “tužitelji”, glavni i odgovorni protagonisti te UNUTARNJE OKUPACIJE HRVATSKE, odnosno sluganske, kvislinške vlasti i moći, za interes stranih središta moći. To će tako ostati sve dok se ne osvjesti kritična masa hrvatskog naroda, a što čini 5-10% organizirane populacije u našoj državi.

3 razmišljanja na “SRBIJANSKI MEDIJI AGRESIVNO KRITIZIRAJU NAČIN PROSLAVE HRVATSKE, BRONČANE MEDALJE

 1. Današnje novinarstvo svelo se na to što nam susjedi iliti komšije misle ili govore o nama.

  Za svaku vijest koja nema nikakve veze sa susjednom Srbijom nego samo o Hrvatskoj ima bar par tekstova u našim medijima što kažu naši susjedi o tome.

  Iskreno, koga briga što netko u Srbiji misli o našim unutarnjim stvarima kao što ni mene ne zanima što se događa kod njih.
  Koga briga ako se oni ne vesele našim nogometnim uspjesima?!

  Dnovinarstvo se svelo na konstantnom dizanju tenzija između naše dvije države i ubijanju svakog oblika domoljublja.

  Ne može se više naći nijedan pozitivan tekst gdje se veliča domoljublje, već se naprotiv nastoji to pokazati nazadnim.
  Ponovo se vraćamo u vremena gdje se brani svaki oblik hrvatstva kreiranjem iskrivljene povijesti i nametanjem kolektivne krivnje nad hrvatskim pukom.

  Hrvatski branitelji su se borili za slobodu i demokraciju pa tako i za slobodu govora gdje svatko može bez sankcija reći što misli, ali nisu se borili za ovakvu tzv demokraciju gdje se opet u svojoj državi moraš ustručavati zapjevati hrvatsku pjesmu ili javno reći da si vjernik, domoljub i obiteljski čovjek.

  Imamo li mi uopće svoje medije i svoju državu?
  Dejan Durmić

  1. Nijew problem u njima nego u nama , posebno u Vlasti koju čine HDZ, SDP i njihovi trabanti. Baš mene briga što oni govore . Treba im odgovoriti ali njihovi zločinački pioniri u Hrvatskoj nameću nam pritisak,a mi ne znamo ili ne znamo na to odgovoriti. To se vidjelo i sinoć na proslavi. Napravili su “proslavu ” po svom htijenju. Nitko9 iz SLAVLJENIKA nije reagirao, držeći se on kako smo mi pristojni i odgojeni ljudi. Prvo je trebalo postaviti uvjete kako će se i na koji način slviti. Drugo morali su uvjetovati tko će voditi tijek proslave. Treće da sam ja bio na mjestu Dalića, Modrića ja bi se istog trena pokupio i napustio pozornicu. Spustio bi se među Narod i s njima slavi na svoj način. Ponoviću nešto što sam već napisao, ne da dižem sebe nego da istaknem što se može napraviti kada si u pravu i kada si ZAPOVIJEDNIK proslave. Odbio sam u komunizmu izvršiti naredbu jednog jakog Poslovnog odbora na čijem je čelu je bio član CKJ. Ja poznati kleronacionalista, hrvatski rodoljub igrom slučaja bio na položaju zapovijednika jednog broda, da skratim. Prisilio sam ih da promijene ODLUKU i prihvate moje uvjete. Nisu me niti smijenili niti kaznili ali nisam mogao napredovati u karijeri. Naši NOGOMETAŠI SU VRHUNSKI S VRHUNSKIM IZBORNIKOM i trebali su postaviti uvjete prilikom organizacije ili kada se ovako odvijalo napustiti pozornicu. Vođenje i nastupi izvođača bili su ispod dostojanstva same proslave, osim zbora SV. JURAJ HV. Napokon toj komunističkoj bandi treba pokazati zube, jer oni vladaju svime. Samo tako možemo pokrenuti promijene !!! ONI KOJI MOGU, MORAJU TO POKAZATI: NAŠA NOGOMETNA, i ne samo nogometna ,REPREZENTACIJA i drugi športaši konačno moraju tako postupati. Moraju oni njih poniziti a ne da oni s našim športašima prave klaunove. To se konačno mora dogoditi i idemo u promijene !!!!! Treba im pokazati kako oni ovise o nama a ne mi o njima !!!

  2. Nijew problem u njima nego u nama , posebno u Vlasti koju čine HDZ, SDP i njihovi trabanti. Baš mene briga što oni govore . Treba im odgovoriti ali njihovi zločinački pioniri u Hrvatskoj nameću nam pritisak,a mi ne znamo ili ne znamo na to odgovoriti. To se vidjelo i sinoć na proslavi. Napravili su “proslavu ” po svom htijenju. Nitko9 iz SLAVLJENIKA nije reagirao, držeći se on kako smo mi pristojni i odgojeni ljudi. Prvo je trebalo postaviti uvjete kako će se i na koji način slviti. Drugo morali su uvjetovati tko će voditi tijek proslave. Treće da sam ja bio na mjestu Dalića, Modrića ja bi se istog trena pokupio i napustio pozornicu. Spustio bi se među Narod i s njima slavi na svoj način. Ponoviću nešto što sam već napisao, ne da dižem sebe nego da istaknem što se može napraviti kada si u pravu i kada si ZAPOVIJEDNIK proslave. Odbio sam u komunizmu izvršiti naredbu jednog jakog Poslovnog odbora na čijem je čelu je bio član CKJ. Ja poznati kleronacionalista, hrvatski rodoljub igrom slučaja bio na položaju zapovijednika jednog broda, da skratim. Prisilio sam ih da promijene ODLUKU i prihvate moje uvjete. Nisu me niti smijenili niti kaznili ali nisam mogao napredovati u karijeri. Naši NOGOMETAŠI SU VRHUNSKI S VRHUNSKIM IZBORNIKOM i trebali su postaviti uvjete prilikom organizacije ili kada se ovako odvijalo napustiti pozornicu. Vođenje i nastupi izvođača bili su ispod dostojanstva same proslave, osim zbora SV. JURAJ HV. Napokon toj komunističkoj bandi treba pokazati zube, jer oni vladaju svime. Samo tako možemo pokrenuti promijene !!! ONI KOJI MOGU, MORAJU TO POKAZATI: NAŠA NOGOMETNA, i ne samo nogometna ,REPREZENTACIJA i drugi športaši konačno moraju tako postupati. Moraju oni njih poniziti a ne da oni s našim športašima prave klaunove. To se konačno mora dogoditi i idemo u promijene !!!!! Treba im pokazati kako oni ovise o nama a ne mi o njima !!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)