Sramotan odnos hrvatskih medija prema herojima domovinskog rata

DRUŠTVENE TEME

Drago Ljubić

“PROKLETSTVO JEDNE OPASNE NEPRIJATELJSKE SPREGE I UROTE HRVATSKIH TISKOVNIH I ELEKTRONSKIH MEDIJA I POLITIKE VLADAJUĆIH, U KORIST ONIH U DOMOVINI I SVJETU, KOJI SU OPSJEDNUTI MRŽNJOM SVEGA ŠTO JE HRVATSKO !
Kako drukčije objasniti odsutnost Hrvatskih Medija i Političara u Stupniku kod Slavonskog Broda rilikom Sahrane Heroja Domovinskog Rata, Žarka Manjkaša !
Sramite se gamadi primitivna, možete se usporediti samo sa onim Šakarima i Lešinarima kroz povijest, koji su bili vječne sluge tuđim gospodarima. Posjećam vas, da je ne tako davno “Australska Vlada poslala delegaziju u Palestinu da oda počast svečano vrati u Australiju jednog Vojnika pronađenog i prepoznatog po Dugmetu na kojem je bijo prepoznatljiv lik Kengura. Uz v i svečanu počast , sahranjen je u Australiji a detalji nepoznatog Vojnika izloženi su na spomen obilježju u Nacionalnom Vojnom Muzeju u Canberri !
Neka je Vječna slava i Pokoj Vječni Heroju Žarku Manjkašu, svim jegovim poginulim i nestalim suborcima, koji ugradiše svoje živote na Oltar Domovine, da bi Vi i ja mogli slobodno živjeti !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.