Slavica Šota se obratila javnosti

DRUŠTVENE TEME

[ OBRAĆANJE ZA JAVNOST I MEDIJE ]

Poštovani,

povodom posljednjih medijskih napisa kao i tv priloga o Željku Krunešu, riječkom kriminalcu sa značkom i ujedno osumnjičeniku za pokušaj ubojstva članova moje obitelji, ovim putem obraćam se prije svega, u ime Pokreta Otpora – Riječani protiv korupcije i u svoje osobno ime, te svima ovom prilikom šaljem veliku zahvalu u pomoći raskrinkavanja policijsko-pravosudne korupcijske hobotnice u Gradu Rijeci, a i šire. Naime, hrvatske institucije već punih pet godina ignoriraju stvarnost na način da u ovom kriminalističkom slučaju koji trenutno rasvjetljavaju pojedini mediji, upravo oni koji su plaćeni da nas štite, čine suprotno i na protuzakonit način.

Osim toga, ovom prilikom želim naglasiti kako dosadašnje djelovanje medija u ovom konkretnom slučaju nije bilo u službi javnog interesa, pa samim time predstavlja opasnost i izaziva pravnu nesigurnost s trajnom sumnjom u njihovu pristranost i korumpiranost u prikrivanju kriminala pojedinih grupacija koje zastupaju partikularne interese u strukturama vlasti.

U životu se treba boriti za istinu koliko god ona teška bila ili koliko god dugo trajala, jer obitelj je svetinja u koju nitko nema pravo dirati. Hvala još jednom svima koji ste nas podržavali, koji ste nam vjerovali i koji ste nam pomagali u našoj teškoj i dugotrajnoj borbi. Ovo je vrijeme promjena. Još jednom velika hvala hrabrima i neustrašivima. Velika hvala svim borcima koji ne poznaju strah i postupaju s osjećajem za pravdu i na ispravan, ljudski način.

U Rijeci, 6. ožujka 2020. Srdačno,
Slavica Šota

1 razmišljanje na “Slavica Šota se obratila javnosti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.