Redovito postupanje policije

DRUŠTVENE TEME

Policijska uprava zadarska odbacuje izrečene teze u javnosti koje aludiraju da je premijer involviran u navedeno postupanje policije. Radi se o redovitom postupanju policije u okviru službene dužnosti te je na nadležnom sudu da donese konačnu odluku”, objavila je jučer policija.

Uhićen zbog statusa “Udri munjo, pukni grome… zar ti pavijanu s Frkom njesi u Ukrajini”

“Udri munjo, pukni grome… zar ti pavijanu s Frkom njesi u Ukrajini”, napisao je 49-godišnji Hrvoje Vrkić, referirajući se na Plenkovićevu izjavu da će Hrvatska reagirati jasno i odlučno ako Rusija napadne Ukrajinu, čime je, kako stoji u optužnom prijedlogu koji je dostavio Anteni Zadar, “narušio javni red i mir, vrijeđanjem i omalovažavanjem predsjednika Vlade Republike Hrvatske, Andreja Plenkovića koji je dana 21. siječnja 2022. godine osobno došao u Maslenicu u svojstvu službene osobe radi obavljanja službene dužnosti u svezi obilježavanja 29. godišnjice VRO “Maslenica”, a što je okrivljeniku bilo poznato iz naprijed navedenog članka”.

Još samo kratki osvrt urednika.

SVE to treba streljati. Kako se samo usude napasti predragog nam vođu. Sreća pa imamo didu božinovića koji će uvesti red.

2 razmišljanja na “Redovito postupanje policije

 1. Kad je 2003 Arnold Schwarzeneger bio pogođen jajem na političkom skupu u Kaliforniji, odgovorio je jajo-atentatoru:
  Ostali ste mi dužni šunku.
  Arnie je ipak samo jedan mišićavko i ne možemo ga uspoređivati sa intelektualnim divom poput Njegove uzvišenosti premijera Plenkovića, branitelja Europe, Lava od Ukrajine , posljednje nade Zapadne uljudbe i najtvrđeg bastiona demokracije.
  Nećeš ti mene jajem ! Odlučno povika premijer. U tamnicu s razbojnikom ! Neću dozvoliti hajdučiji da sa jajima razruše sve što sam izgradio, ljutito će premijer. I još neki tvrde da imamo previše branitelja, kako je to nerealan broj ! Budale jedne, uhvati se premijer za glavu shvativši koliko je blizu bio jaju i kako se jaje atentat može ponoviti.
  Nije ovo Kalifornija ! Nisam ja Schwarzenegger bogati !
  Tomo Medved tada podigne dva prsta te kaže ; Mogul nešta reć? Aj reci, dopusti mi premijer.
  Premijeru, ja vam sa milijun branitelja ne mogu garantirat zaštitu od jaje-atentatora. Sve dok u ovoj zemlji proizvodimo isti broj jaja i branitelja, nema nama mirnog sna.
  Tada premijer odluči da će se odsada za svako proizvedeno jaje proizvesti dva branitelja, kako se Hrvatska ne bi pretvorila u Kaliforniju i kako ruski barbari ne bi udarili na Zapad.
  Dino Vrandečić

 2. Anemični dezerter ponovno ponižava hrvatske branitelje

  U subotu je priveden hrvatski branitelj, ratni vojni invalid Hrvoje Vrkić. Stavlja mu se na teret “vrijeđanje” hrvatskog premijera, točnije nazvao ga je pavijanom. Točno ću pomisliti da anemični dezerter ima komplekse od hrvatskih branitelja. Zar se vraćamo u doba diktature gdje se ne smije uputiti kritika velikom vođi? Pošto se anemični dezerter voli hvaliti da smo u 2022. godini, ja bi ga podsjetio da se kratko vrati u 1991. godinu i da shvati da se diktatura te godine srušila. To što on žali za tim sistemom, to je njegov problem. Istina je da je anemični dezerter uz pomoć svog potrčka Tome Medveda najviše do sada ponizio hrvatske branitelje. Nemojmo zaboraviti da su radi trgovačko-srpske koalicije na teret države osigurali agresorskim vojnicima i njihovim pomoćnicima naknade kroz Zakon o civilnim žrtvama rata. Neki hrvatski branitelji nemaju mirovinu veću od tog iznosa. To je Andrej Plenković, hrvatske branitelje zatvara po zatvorima, a ljude koji su rušili ovu državu nagrađuje velikim naknadama. Sramota!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.