Rat na lijevom krilu partije

DRUŠTVENE TEME

Loša karma Zorana Milanovića reagirala munjevito, nakon što je klevetao Predsjednika Trumpa, da navodno širi “govor mržnje”, dobio je govor mržnje od svog druga Bojana Glavaševića koji bi ga rado “stavio pred zid i strijeljao”, jer je prozvao “udbaškog drukera”, i time počinio grijeh na pravovjernoj titoističko-staljinističkoj (ekstremnoj) ljevici koja sada traži opoziv PRH u Hrvatskom saboru i pred Ustavnim sudom Republike Hrvatske, jer je njihov kojeg se odriču počinio očito verbalni delikt, pošto se “udbaške drukere” to jest vječite kolumniste u glavnim medijima u Hrvatskoj ne smije prozivati. Ostaje pitanje, bi li Bojan mučio svog bivšeg druga Zorana, kao što su četnici mučili njegovog oca Sinišu Glavaševića na Ovčari, prije nego ga je JNA strijeljala nad jamom?
Radi zaštite materijalizma ljevičari bacaju dimne zavjese, i kao kanibali se međusobno izjedaju, što im je Božja kazna za njihove nepokajane grijehe. Nitko ne pita za kaznenu odgovornost Zorana Milanovića, što je na čelu vlade RH prodavao hrvatsko oružje sirijskim pobunjenicima, koje je završilo u rukama džihadista iz terorističke organizacije ISIL, niti zbog prijetnje ratom Siriji, bez mandata Vijeća sigurnosti UN, što je ratni zločin. Postoji, naime, osnovana sumnja, da je Zoran Milanović počinio de facto ratni zločin, prijeteći s ratom članici Ujedinjenih naroda, Arapskoj Republici Siriji. Na kraju, kad čelnik države ima lošu karmu, to se reflektira na cijelu državu i njeno stanovništvo koje doživljava nesreće, što bi se reklo, pehove.

PS: Što je karma? Karma je zapis čovjekovog života, koji se nalazi kao informacija pohranjena u njegovoj duši. Kad je karma loša, to se izražava s padom životne sudbine uključujući nesrećama pa i bolešću, jer loš info iz duše seli s vremenom (otprilike između pet do deset godina) u tijelo, ako čovjek ostane nepokajan za njegove grijehe. Zoranu Milanoviću su nedavno umrli i otac i brat, tako da se tu radi i o lošoj obiteljskoj karmi.

Goran Jurišić, 7. listopada 2.020.

  •  
  •  
  •  
  •  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *