Provedba genocida u režiji i pod zaštitom financijskog i pravosudnog sustava RH

DRUŠTVENE TEME

Dame i gospodo,
upoznajte  financijsko gospodarsko poslovanje ili bolje rečeno provedbu gospodarskog genocida  u režiji i pod zaštitim financijskog i   pravosudnog sustava  RH  !! 
Upoznajte  kako sudovi -suci-sudski ovršitelji i sudski službenici zajedno sa odvjetnicima   organiziraju   prisilnu  prodaju nekretnina  na tajnim dražbama  u kojima sudjeluju isključivo ovrhovoditelji  kao jedini kupci  i konačno upoznajte kako se sklapaju fiktivni ugovori radi pokrića primanja i davanja  mita. 
Dame i gospodo, ovdje nije riječ o  javnoj percepciji  ovdje je riječ o činjenicama koje ukazuju na sumnju   čini  kaznenih djela i to činjenjem ili ne činjenjem.
Ovrhovoditelji pod nazivom “RBA-ZADRUGE”  su  na isti način kao u ovom slučaju  pod zašitom financijsko –  pravosudnog sustava  samo na Rabu  prevarili  i   opljačkali  700  građana, a u RH cca 70-tisuća,  stoga ću Vam od danas svako toliko proslijediti jedan od zaključaka iz kojeg se utvrđuje da  su  sud – suci  režirali i osiguravali prisilne tajne dražbe u kojima su kao jedini kupci sudjelovali upravo ovrhovoditelji !!   

Dovršetak čini kaznenih djela u pogodovanju ovrhovoditeljima  radi  primanja i davanja mita  u konačnici  osigurava Hrvatska interventna policija u prisilnoj deložaciji građana iz jedinog doma a u korist, prevaranata, utajivača poreza i perača novca  ili   počinitelje gospodarskog genocida !!  

Mira Veljačić

1 razmišljanje na “Provedba genocida u režiji i pod zaštitom financijskog i pravosudnog sustava RH

  1. DSV još nije javno objavilo imovinske kartice sudaca !! Jednog po jedno ćemo osobno istraživati, što činim sa zadovljstvom !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.