Prodavanje magle na hdz-ov način

DRUŠTVENE TEME

Željko Petko

Premijer države Hrvatske, Andrej Plenković, indoktrinirani globalist i ljevičar, pomogao je svom prijatelju Zoranu Milanoviću, indoktriniranom globalisti i radikalnom ljevičaru, postati predsjednikom Hrvatske. Onaj tko to ne shvaća ima problem sa prihvaćanjem stvarnosti, a za takvo stanje jedino psihologija ima objašnjenje. Dakle, procesima u Hrvatskoj upravlja globalizam, a to je politički pokret kojemu su ciljevi sljedeći: jedna država, jedan jezik, jedna vjera, potpuna kontrola stanovništva i resursa, depopulacija tj. smanjenje broja stanovnika, potpuni nadzor nad svim aspektima života i uništenje najvažnije tradicionalne karike civilizacije – obitelji. Jednom riječju, sve ovo nabrojano bi mogli nazvati i socijalizam, tj. komunizam. Kada stvari postavimo u ovaj kontekst i usporedimo ih sa zbivanjima poput pojave predsjednika Trump-a, Borisa Johnsona i Brexit-a, Salvinija u Italiji, poznatog Orbana u Mađarskoj i Le Pen u Francuskoj, možemo shvatiti i procese u Hrvatskoj, naročito od postavljanja “seoskog varalice” Mesića za predsjednika Hrvatske. Tog trenutka pušteni su “psi mira” s lanca i otvoreno krenuli, kroz medije, kulturu i obrazovanje, razgrađivati svjetonazor koji je evoluirao stoljećima i “eruptirao” ’90-tih i nametati bolesne teze o rasizmu, ženomrziteljstvu, sirovoj i priglupoj naravi hrvatskog čovjeka, kršćanina i zločinačkoj naravi Domovinskog rata. Svi oni koji danas sudjeluju u javnom životu i nemaju riječi pogrde za medije koji ih promoviraju su bahati i slijepi pojedinci, izgubljeni u “visinama” na kojima ne pripadaju i sudjeluju u nametanju globalizma, dio su problema. Živi primjer za to je Ruža Tomašić, privilegirana zastupnica u poganoj tvorevini EU kojoj ne smeta to što je oslobođena poreza na luksuznu robu na teret poreznih obveznika kao blijedi EU birokrat i koja umjesto da zagovara izlazak iz EU, želi uspjeh Vladi RH u vođenju te iste globalističke jazbine. Ne bih je uopće spominjao da ona nije jedna od lidera tzv. desnice u Hrvatskoj i ako je ona lider desnice onda mi imamo ozbiljnih problema sa orjentacijom.
Jedina stvar koja hrvatski narod odvaja od ostalih naroda zapadne civilizacije pogođenih bolesnim globalističkim procesima je Domovinski rat i to našu patnju čini 100 puta gorom i Križ koji “nosimo” 100 puta težim. Da bi bolesni globalizam uspio u Hrvatskoj, prije svega ostalog je bilo potrebno srušiti taj temelj moderne države Hrvatske, preko 900 godina sanjane. Ono što nam je stoljećima bilo zabranjivano i osporavano, sada kada smo oslobođeni postaje sirovo, retrogradno, nepoželjno, protivno europskim i civilizacijskim vrijednostima, izrugivano i omalovažavano. Pitam se što je gore i ispada da se identitet jednog naroda bolje može očuvati u ilegali, a živjeti s time nije lako, pogotovo ako spadate među one koji su prošli Domovinski rat.
Od samih početaka, sve je bilo usmjeravano ka ispunjenju zadaća “bolesnih” gazda, pljački resursa i promjeni svjetonazora hrvatskog naroda. Demografska katastrofa je usmjeravan proces, projekt odobren od politike u Hrvatskoj i masno financiran, a to je proces direktno usmjeren u uništavanje obiteljskih veza i vrijednosti, a svaki onaj koji podržava taj projekt je politički lijevo, dakle problem.
Ovo je vrijeme teških odluka za svakog pojedinca i što god odlučili sebe ćete postaviti nasuprot onih koji ne misle tako, a ovo nije vrijeme toleriranja drugačijih stajališta i slijedi vam frustracija. Došlo je vrijeme kada argumentima ne možete postići ništa i kada vas “druga strana” uopće ne doživljava, a problem nastupa kada shvatite da ta “druga strana” drži vreću idiotima, a upravo služe da bi predstavljali vas. Kao što je to slučaj sa braniteljima, udrugama branitelja i ljudi koji su na račun toga što su branitelji dobili bilo kakav status, a ista pravila ponašanja vrijede za bilo koji segment društva.
Očekivao sam da će nakon ovih izbora stvari biti puno jasnije ovima što imaju “privremenu mrenu”, ali to se nije dogodilo i podjele su još i dublje, a “velika koalicija” upravo “uzjahala”.
Dakle, spašavaj se ‘ko može, ispalo je “Oni”, a ne “Mi”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.