POSLOVANJE NELEGALNIH RBA ZADRUGA

DRUŠTVENE TEME

Državno  odvjetništvo  RH USKOK –  URED ZA SUZBIJANJE KORUPCIJE I ORGANIZIRANOG KRIMINALITETA

Poštovani,

obzirom  da  Javni bilježnici Michael Künzel-Painsipp i Kurt Painsipp na postavljeno im pitanje   nisu odgovorili , te obzirom da su o istom pitanju obavješteni   potpsnici  priloženih isprava  tj.   Kevin Stix i  Guenter Platzer. te mogućnost da su se isti mogli očitovati na okolnosti valjanosti potpisa i ovjere  na Ugovoru o kupoprodaji nekretnine i Tabularne izjave  od 24.02.2022. godine, kako to nisu učinili   slobodna sam izvjesti Vas o sumnji na ogranizirani  kriminal, utaju poreza i pranje novca na tlu Republike Hrvatske. 
Naime,  predmetne nekretnine opisane   u priloženom ugovoru     prodane su za 23.000,00 eur-a,   dio kupovnine  isplaćen je  na ruke     Dinu Pusić iz Karlovca,  dok je  za  preostali dio    kupovnine isti preuzeo osobno vozilo i to sve od  Huseina Britvarević iz Ludbrega, (supruga Branke Gereci).   Cijena     nekretnine  u iznosu od 9.000,00 eura  navedena u čl. 3. Ugovora od  24.02.2022. godine i to bez podataka  o broju računa  prodavatelja   znači da  ” ugledna banka  iz Austrije”  na teritoriju Republike Hrvatske  posluje na crno, odnosno da se bavi utajom poreza i pranjem novca !! 
Napomena !! Osoba imena  Dino Pusić,    je  ranije prodaju iste nakretnine javno oglašavao na  Marketplace , a   info. o  kupnji mogle su se dobiti na     kontakt broj: 091 541 1512.

Imajući u vidu činjenicu da je  RAIFFEISENBANK MITTLERES RAABTAL eGen, predmetne nekretnine stekla u sudskom ovršnom postupku,  odnosno kao pravni sljednik  poslovnog subjekta iz AT   bez registarskog ili bilo kakvog identifikacijskog broja, bez  adrese poslovanja tj. RAIFFEISENBANK KIRCHBERG-EDELSBACH, REGISTRIRANO DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU, REP. AUSTRIJA, KIRCHBERG

REPUBLIKA AUSTRIJA ?!
Moguće da su svim gornje navedenim činjenicama upoznati  i da  na okolnosti pranja novca odgovore znaju odvjetnci  iz Odvjetničko društvo KALLAY & PARTNERI d.o.o., jer  su RBA-ZADRUGE u većini slučajeva zastupane po odvjetnicima iz tog   odvjetničkog društva, a  njihov odvjetnički račun za dostavu punomoći   u neki od predmeta košta  cca 3.500,00 kuna koliko  su  naplatili sastav ugovora o kupoprodaji nekretnine i tabularne izjave   (vidi isprave  Z-3524/22)  i komu su izdali račun pored odgovornih osoba tog odvjetničkog društva saznanje mora imati  platitelj usluga i  nadležna porezna uprava  !! 
Ovdje je  bitno i pitanje koji će javni bilježnik  AT ili HR  ovjeriti   ugovor o kupoprodaji nekretnine, te izdati  tabularnu izjavu    za nekretninu upisanu  u ZK ul. 759    K.O. Ludbreg, i konačno koji se sudski tumač  ovjeriti  prijevod s njemačkog na hrvatski jezik  s potvrdom da  prijevod  odgovara izvornoj ispravi   ?!
Dakle,  RBA-ZADRUGA “ugledna banka” iz Austrije odnosno njeni  “zakonski zastupnici”  ovdje  prozvani  nisu ragirali   i to upravo  oni    koji    su “potpisali”    punomoći  odvjetnicima  iz z Odvjetničko društvo KALLAY & PARTNERI d.o.o.,  kao što   nisu reagirali  prozvani   AT Javni bilježnici Michael Künzel-Painsipp i Kurt Painsipp,  znači   da NEMOGU POTVRDITI  vjerodostojnost  i valjanost potpisa i ovjere  na Ugovoru o kupoprodaji nekretnine i Tabularne izjave  od 24.02.2022. godine,  znači da  postoji osnovana sumnja da su sve punomoć izdane od strane RBA-ZADRUGA   odvjenicima u RH  zapravo KRIVOTVORENE ISPRAVE !!

Živjeli  krivotvoritelji  isprava !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)