Počasni građanin

DRUŠTVENE TEME

Kažu da je za LUSTRACIJU kasno, da je na sceni uštašizacija RH, a dotle udba igra svoj krvavi pir. Sramite li se bar malo Koprivnićani?

Pavle Gaži koji je kontrolirao partiju, politiku, Udba-u i KOS, Bakarićev suradnik te politički i osobni prijatelj šefa Jugoslavenske udba-e Stane Dolanca, izravno nadređen Perkoviću i Mustaću, zločinac kojega DORH istražuje kao nalogodavca brojnih ubojstava (Đure Zagajskog i Stjepana Đurekovića), unitarist i udbaš koji je nakon pada Hrvatskog proljeća progonio sve što hrvatski diše proglašen je počasnim građaninom Grada Koprivnice. Podsjetimo da je Koprivnica i Miku Špiljka, udbaškog gospodara života i smrti također proglasila počasnim građaninom.

Gaži je udbaško smeće koje je zajedno s Dolancom radilo sve na destabilizaciji hrvatskog gospodarstva, a na njihovu su se popisu nalazila brojna poduzeća, posebno Podravka i INA.

Čelna osoba bivšeg ali i sadašnjeg režima koji je tada svoje kolege iz Podravke lažno optuživao za kriminal, a neke i za politički kriminal, klevetajući ih i prozivajući ustašama koji bi klali Srbe, pa čak i izumiteljicu Vegete nazivao ustašicom, a sve kako bi tada rukovodeće ljude u Podravci protjerao u Njemačku, gdje bi ih se potom smicalo. Većina članova rukovodstva Podravke smijenjena je i pohapšena upravo Gažijevom tiranijom,a što potvrđuje i činjenica da je članove obitelji, pa i rodbinu uhićenih ljudi iz Podravke, osobno saslušavao. Danas pak to zlo dobiva priznanja,a nama onda neki govore i žele nas uvjeriti kako je za LUSTRCIJU kasno.

Željan Jurlin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)