PLENKOVIĆU, DOLAZI TI KRAJ

DRUŠTVENE TEME

Damir Sabljak je danas dobio klauzulu pravomoćnosti! Povratak na posao sutra u 8 sati nakon četiri godine progona i to samo zato jer je razotkrio korupciju.

Sramota je što su priuštili ovom nedužnom čovjeku, ali se ipak nakon četiri godine radujemo jer je pobijedio i premijera i ministra Grlića Radmana i cijeli korumpirani sustav.

Nepobjediv je onaj koji je za istinu i pravdu spreman sve izgubiti.

PLENKOVIĆU, DOLAZI TI KRAJ!

Pogledajte kako sam danas uručio Plenkoviću pravomoćnu presudu Visokog upravnog suda kojom je diplomat Damir Sabljak nakon četiri godine progona zbog ukazivanja na korupciju, ponovno vraćen na posao.
Premijer je i danas solidno skrivao svoje osjećaje s obzirom na to da je četiri godine kršio zakon i progonio čovjeka koji je razotkrio korupciju u MVP-u.

Poštovani premjeru, neću Vas pozivati da date ostavku, jer nećete to napraviti, ali Vaš kraj dolazi, a tada će se Vama baviti neovisne i slobodne institucije.

Nakon današnje sjednice sabora i aktuelnog sata pitanje o korupciji je premijeru postavio Nikola Grmoja

Predao sam premijeru pravomoćno rješenje Visokog upravnog suda kojim je protuzakonitim proglašeno udaljenje diplomata Damira Sabljaka iz službe.

Ovim rješenjem dokazano je da su Plenkovićevi kadrovi uz njegovu zaštitu četiri godine nezakonito progonili nedužnog čovjeka čiji je jedini krimen to što je razotkrio višemilijunske prevare u našim veleposlanstvima.

Premijer Plenković je inspektoru MVEP-a Božiću omogućio da nastavi zataškavati prijevare od državnih institucija – i da progoni Sabljaka kojeg je ministrica Pejčinović Burić udaljila iz službe.

Međutim, sud je poništio udaljenje iz službe koje je potpisala Pejčinović Burić, a zatim je Grlić Radman ponovno udaljio iz službe Sabljaka – po drugi put što je sada Visoki upravni sud prije dva dana pravomoćno proglasio protuzakonito.

Osim toga zahvaljući naporima Antokorupcijskog vijeća USKOK je upao u Ministarstvo vanjskih poslova pa će svi oni koji su zataškavali prijevare kad tad odgovarati kao i oni koji su ih štitili.

Na presudi sam Plenkoviću napisao i jedan citat hrvatskog političara s početka 21. stoljeća 😊

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)