Plenković zube pokazuje samo anonimcima iz WhatsApp grupa i zato od njega nikada neće biti državnik!

DRUŠTVENE TEME

Igor Peternel

‘Moj otac je živio s narodom. A mi smo sada u situaciji da država nije po volji i želji naroda. Da je po volji naroda, sigurno se ljudi ne bi masovno iseljavali i svoje mjesto pod suncem tražili negdje drugdje, nego bi se u Hrvatsku vraćali i oni koji su ranije iselili. Kad se Škoro pojavio, rekao je da državu hoće vratiti narodu i ja sam u tome svemu vidio jednu poveznicu zbog koje sam mu odlučio dati potporu’, rekao je Stjepan Tuđman koji se referirao i na moguće reakcije iz vrha stranke pa i njegovo eventualno isključenje tvrdeći da je sve moguće, no da živimo u demokratskoj zemlji u kojoj svatko ima pravo na svoje mišljenje. Da Tuđman može biti spokojan po pitanju svojega članstva u vladajućoj stranci vjeruje i politički analitičar Igor Peternel :

”Tuđmanov sin na Škorinom skupu! I to na dvadesetu godišnjicu smrti oca, osnivača HDZ-a! Sada bi ga Plenky po pravilima zbog te simbolične šamarčine trebao izbaciti, ali neće za to smoći hrabrost. Kao ni za bilo što riskantno!
Andrej zube pokazuje samo anonimcima iz WhatsApp grupa i upravo zato od njega nikada neće nastati pravi državnik! Pravom državniku i šefu stranke od formata nema šanse da bi Kolinda nakon svega opet bila kandidatkinja, a poznatim članovima ne bi padalo napamet hodočastiti na skupove protukandidata”, zaključio je Peternel.

  •  
  •  
  •  
  •  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *