Plenković pokrenuo antifašiste

DRUŠTVENE TEME

“Bez antifašističke borbe ne bi bilo Hrvatske” (Glas Istre)

Gdje su ti antifašisti bili u vrijeme domovinskog rata? Koliko su doprinjeli u obrani Hrvatske u trenutku kad je napadnuta od strane srpsko četničke horde. Što nam je zapravo donio taj i takav antifašizam.

Bez antifašističke borbe ne bi bilo stotine tisuća pobijenih Hrvata nakon okončanja DSR, ne bi bilo niti stotine tisuća hrvatskih političkih emigranta širom svijeta kao i stotine tisuća zatvorenih na višegodišnje kazne zatvora u Titovim kazamatima … a rat bi završio kako je završio i bez Tita i njegovih partzansko – četničkih zločina(ca) … koji su sve to činili u ime Britanske imperije kojoj je bio cilj obnova YUgoslavije pod svaku cijenu. Nigdje u Europi nije tako krvavo uspostavljen mir i okončan DSR kao što je to učinio Tito uz potporu Britanaca na području novo uspostavljene YUgoslavije.
Francuzi nisu npr. ubili niti svog “Pavelića”, maršala Petaina, već je on umro u kućnom zatvoru prirodnom smrću kao gotovo stogodišnjak.
Tko ima drskostii od Hrvata tražiti da slave svoje masovne ubojice i zlotvore, taj bi bio u stanju ponoviti, već izvršen, zločin nad hrvatskim narodom.

Nino Mogorović

  •  
  •  
  •  
  •  

1 razmišljanje na “Plenković pokrenuo antifašiste

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *