OTVORENO PISMO UDRUGE OVRŠNI BUDUĆEM PREDSJEDNIKU RH Miroslavu Škori

DRUŠTVENE TEME

[ OTVORENO PISMO UDRUGE OVRŠNI BUDUĆEM PREDSJEDNIKU RH ]

Zahtijevamo da ukoliko dođete na funkciju Predsjednika Republike Hrvatske stavite Ovršni Zakon van snage sve do donošenja novog i momentalnu deblokadu te prekid svih ovrha za sve blokirane građane naše zemlje, čija brojka premašuje više od 260 000, a ako uzmemo u obzir i njihove obitelji, to je više od milon građana RH.
Tražimo od Vas da ukoliko postanete Predsjednik raspišete Referendum o Ovršnom zakonu i donošenju novog, pravednijeg, koji će građanima RH omogućiti da otplate svoje dugove, a ne da su osuđeni biti doživotno robovi svojih dugova. Sadašnja Predsjednica Kolinda Grabar – Kitarović, Vlada Premijera Plenkovića, Vlada Zorana Milanovića i sve prijašnje Vlade radile su, i još uvijek rade samo na štetu građana dajući monopol, za naplatu dugova Firmama poput EOS MATRIXA i slično, te FINI i pojedinim Odvjetničkim Društvima. U predizbornim kampanjama obećavali su med i mlijeko za ovršene i deložirane ne bi li skupili glasove.
Tražimo da ako postanete Predsjednik, urgirate da se građanima vrate sve jedine nekretnine koje su im uzete temeljem Ovršnog Zakona.
Ustav RH čl. 34., dom je nepovrediv !
Ovršene, blokirane i deložirane građane smatra se građanima drugog reda! Tražimo da im se vrati dostojanstvo potrošača!
Čakovec 2. 12. 2019.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *