Obraz nije na prodaju

DRUŠTVENE TEME

Dino V.

Zahtjevi učitelja, od vitalne su društvene važnosti. Povećanje koeficijenta ne znači samo mizerno povećanje učiteljskih crkavica, povećanje koeficijenta znači promjenu društvene paradigme, znači da se povećava vrijednost moralnosti i principijelnosti u ovom društvu, društvu koje je u svim segmentima razoreno te ugušeno nemoralnom politikom korupcije, podobništva, oportunizma i hipokrizije.

Ako sindikati pristanu na Plenkovićev mito i odustanu od borbe za obraz i obrazovanje, postati će suučesnici u partijsko – političkom zločinu nad vlastitim narodom.

Pristankom na mito, poslat će poruku da je kaos u kojem živimo prihvatljiv a politika koja nas je do kaosa dovela, ispravna i uspješna.

Ako pristanu na mito, pristati će na amoralan princip koji je razorio i raselio ovo društvo tako da bi po tom istom principu ,ova zemlja postala njihova imovina a ne naša domovina.

Ovaj štrajk treba biti početak bolje Hrvatske , ali ukoliko bude ugušen mitom i korupcijom, ovo će biti samo nastavak hrvatske agonije i najvjerovatnije kraj sna o boljoj Hrvatskoj.

  •  
  •  
  •  
  •  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *