O Tomislavu Merčepu

DRUŠTVENE TEME

V.B.

Merčep je optužen,koliko je meni poznato, samo po zapovjednoj liniji! Bio je prvi koji je pružio otpor agresorima. Već je dugo u zatvoru, te, ako je to “zaslužio,” već je okajao svoje “grijehe.” Teško je bolestan, imao je dva infarkta, a trenutna ga Gospođa s Pantovčaka ne želi pomilovati! Ima li ona empatjie i suosjećanja za umiruće branitelje, čisto sumnjam! Nisam jedini! Ne, nikada je ne treba ponovno birati! Dajmo joj priliku da usavrši svoj novi(?) hobi – pečenje kolača.

Ivica M.

Presuđivati svojoj strani (i to pobjedničkoj), a ne presuđivati istovremeno dostupne agresore i tražiti ratnu reparaciju, licemjerje je prljve politike. Rat nije apoteka. U svakom ratu najviše stradaju nevini. I to je tako bilo i bit će. I to svi unaprijed znaju. Ima tu 50 nijansi, ne sive, nago crne. Merčepa treba odmah pomilovati. Odmah. Bez obzira na okolnosti, tada lude, ratne.

I.R.

Merčep heroj domovinskog rata, za sve one koji ne znaju.

To je nevin čovjek i borac koji je branio svoje u svojoj zemlji to nikada baš nikada nemojte zaboravit Vukovar…

D.G.

Zlocinci su svi oni sto su napadali Vukovar i drzali 30% Hrvatske pod okupacijom, punih 5 godina!!!! I da nije bilo takvih kao sto je Mercep, mozda bi I ostvarili san o Velikoj Srbiji!!! Osudjujem zvjerska ubojstva ma ko god ih pocinijo ali se istodobno klanjam Tomislavu Mercepu!!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)