Nitko ne pita za nestalu knjigovotkinju

DRUŠTVENE TEME

Željan Jurlin

NESTALA 4. prosinca 2019.g.

Je li normalno da se više nitko ne pita što je s istragom misterioznog nestanka Jadranke Skender. Knjigovotkinje i pripadnice Počasno-zaštitne bojne Oružanih snaga HV-a na Tuškancu. Dapače,cijela istraga koju provodi MUP uz asistenciju MORH-a obavijena je “velom tajni”.

Zanimljivo da je nestala vojnikinja zaposlena na Pantovčaku i to u UREDU PREDSJEDNICE RH. odnosno Odjelu računovodstva “NESTALA” je u pola bijela dana ispred Ureda,a sve bez svjedoka i to nakon što je u ruke dobila FAKTURU/RAČUN UPITNIH PODATAKA I IZNOSA NOVCA te NAKON ŠTO JE PO SVEMU ODREAGIRALA ČESTITO I PRAVEDNO.

Zar nikome do danas nije čudno to kako se o tome ne oglašava gotovo nitko. Ni vrhovna zapovjednica OS RH, isto kao ni ministar Krstičević ili da o tome recimo ne pišu i nikoga ništa ne pitaju hrvatski mediji.

3 razmišljanja na “Nitko ne pita za nestalu knjigovotkinju

  1. Narod ima pravo znati što je s knjigovotkinjom Jadrankom Skender. Predsjednica se mora očitovati. Danas Jadranka, sutra si TI na redu. JADRANKA SKENDER je heroina a zamalo bivša predsjednica KGK je kukavica.

  2. Samo kukavice se ovako i ponašaju,bez jasnog izvješća ,bez objašnjenja,bez obraćanja javnosti što bi bilo normalno u nekim normalnim zemljama,….netko gadno vodu muti ,a predsjednici su očito svi na broju …kud ide ovaj svijet i tko je sljedeći?????

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.