Nitko ne pita za nestale 4,5 milijardi kuna iz proračuna

DRUŠTVENE TEME
Ivica Jularić

1 h ·

Uljanik je propao, kluč u bravu i likvidacija. Nakon što su dvije zadnje vlade upucale 4,5 milijardi naših kuna kažu da više nema smisla…Radnici su pobjegli u talijanska brodogradilišta, novac uglavnom na strane račune, uprava u vile s bazenima, Milanović na Pantovčak, a Plenković će valjda u Bruxelles.
Odgovoran nije nitko, osim naroda koji nema mehanizme ni pamet da pita gdje je nestao novac. Zadnji put se jedan dio naroda pobunio kad se Škoro kandidirao za predsjednika i na pojedinim domoljubnim portalima moglo se pročitati više dubinskih analiza o Škorinom životu nego o lopovluku u Uljaniku, RBA, Đuri Đakoviću i ostalim lopovlucima zadnjih SDPHDZ-ovih vlada.
Jadnog ministra Crnoju su mediji danima progonili zbog šupe i dok mu se dobar dio naroda rugao, Karamarkova Vlada je padala u naručje briselskom birokratu kao mlada mladoženji. Eto, ova birokratova vlada čvrsto stoji kao i Kujundžićeva nova kuća, iako je vidljivo svima da je sve oko kuće muljanik, a i onaj dio naroda šuti…jebiga doktor je to, moš ga zatrebat nekad. Šuti se i na podizanje optužnice protiv novinara Marka Juriča iako je čovjek samo sarkastično upozorio javnost na bujanje četništva u Hrvatskoj…doduše imenovao je njihovu pop ikonu i grlatog pjevača četničkih pjesama, što se očito nije svidjelo združenim četničko-partizanskim snagama na vlasti.

Naš čoek uvečer lijepo odgleda režimske dnevnike, onda ujutro prelista režimske novine, pa sa sigurnošću zna koga će kroz dan opanjkavati na fejsu ili twitteru, jer sve kontra njihovih stavova dovodi do problema u komunikaciji i moguće blokade na fejsu.
Ako netko ne shvati dobro kakvo mišljenje treba imat, dovede se u razne probleme koji ga toliko raspizde da izađe na ulicu…kupit kartu za Njemačku, jer država je ionako u sigurnim rukama partije i Jože Manolića.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.