Nikola Kajkić je nepoželjan u policiji i ministru i ravnatelju

DRUŠTVENE TEME

Nikola Kajkić:

Potaknut jučerašnjim događajem u Splitu, kao i događajem od četvrtka koji se dogodio u Zagrebu na autocestu kod Lučkog (događaj je zataškan od vrha MUP jer je u njega umiješan suprug visoke dužnosnice u MUP, ali će se kroz nekoliko dana i za njega sigurno saznati), moram reći koliko smo kao sustav JADNI I ŠUPLJI…. BIJEDNI….

U zadnjih tri dana pristupila su mi dvojica kolega iz MUP a, smatrajuci da mi moraju prenijeti važne obavijesti, a koje se ticu mojeg statusa i moje sigurnosti a glase ovako….

Nikola iz Vrha MUP-a ( Ministar i Ravnatelj), su stava da te nikada neće vratiti na posao, pod bilo koju cijenu, kažu na njihovim sastancima na kojim smo bili prisutni i mi, da će ići do kraja dok te se ne riješe, kaže sad imaju priliku dok su na vlasti i da će to i učiniti!

Tko su to oni? I tko jm daje za pravo da se tako ponasaju??

…Ovako nešto je doista neprijvatljivo i zaista smiješno i krajnje korumpirajiće kada vidimo kako visoki duznosnici MUP a na koji način i kako zloupotrebljavaju sustav MUP-a, međutim u nastavku sam ostao zgrožen, kada su mi odvojeno ne znajuci kedan za drugiga govorili o istoj stvari, a to je da u zadnjih nekoliko mjeseci MUP pokusava putem PNUSKOKA pronaci mi bilo kakav prijestup ili grijeh o Zakon kako vi me kazneno progonili, na njihovu zalost nisu je do sada nasli… ali je naredba da i dalje traže dok nešto ne nađu….
Nazalost ovo je bilo usmjereno i na jos neke ljude bliske meni, pa mi je zao sto su i oni bili izlozeni samo zato sto su mi bili bliski….

Međutim zaključak je da sam bitan ja, neki moji prijatelji također kao i ja mali obični ljudi …. dok stanje u drzavi u zadnjih 28 godina nikada nije bilo gore, u vrhu MUP a a i na nekim nizim razinama nikada nisu bili nestrucniji i neprofesionalniji ljudi…ba nije ni cudno sto nas je sve snaslo, stupanj korupcije u drzavi je u zadnjih 28 godina na najvisoj razini, politicka korupcija je nikada utjecajnija i mocnija… pa sve ovo sto se događa ne čudi….

Pitanje je samo tko je od nas ili Vas slijedeci da politickim pritiskom od institucija bude uklonjen, degradiran ili zivotno unisten?
Ovima očito ništa nije sveto…. pa su zaslužili da im se ovako javno u eter kaže…. bando unistili ste mi zivot, ali me niste slomili…. najmanji problem je otici i odseliti iz ove zemlje za koju smo se MI borili i koju smo stvorili da ju VI poganici prisvajate i radite od institucija i drzave prčiju, pitanje je samo Do kada? Ja vas se nikada nisam bojao niti se bojim… to sam pokazao dosadašnjim radim i javnim istupima gdje sam ukazao na Vasu jad i bijedu kojom se sluzite…

Stoga samo naprijed čekam odlučno trenutak Vašeg posrnuća i neuspjeha u montiranju i trosenju vremena na nas! nama samim nebitnim a vama ocito bitnim problemom ovog jadnog drustva i jos jadnijih institucija i drzave…..

Radujem se vasem uzaludnom trosenju vremena i drzavnog novca na nebitne i suplje stvari, koje ce po mom pitanju uvijek zavrsiti sa 0 bodova…..i iskreno vjerujem da ce te jednog dana shvatiti da nije dobro drugome ciniti zlo, zlo rađa zlo, kad to shvatite biti ce te puno bolji ljudi…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.