Narod je nakon svoje mukotrpne povijesti očekivao državu u kojoj će opstati a ne nestati

DRUŠTVENE TEME

Željan Jurlin

Naš Narod je nakon svoje mukotrpno povjesti očekivao Državu u kojoj će
opstati a ne nestati .
Očekivao je političare koji će ga od svakog zla i nevolje čuvati i štititi .,a ne grobare koji će nam Domovinu i vlastitu Drzavu pretvoriti u grobnicu..
Nakon svih likvidirani Hrvatskih sinova koji su nam značili spas..proglasili su “demokraciju” u kojoj na izbor nemamo nikog osim nacionalnih neprijatelja ..veleizdajica i dušmana..

kamen temeljac je postavljen onda kada je četvoročlana Ustavna komisija (S.Sokol,Lj. Valković, I. Tomac i V. Šeks) podmetnuli kukavićje jaje ZAVNOH u hrvatski Ustav. On je usađen i podmetnut u same temelje nezvisne hrvatske države.Naime, upravo je ta Ustavna odredba danas osnova za poništenje svih temeljnih vrijednosti Domovinskog rata. Uglavni kamen nelustrirane, izdane, prevarene,duboko i nepovratno podjeljene Hrvatske. Dok god ta podvala stoji u Ustavu zločinačkoj je bandi zagarantirano pravo na kontinuitet njihove zločinačke vlasti nad hrvatskim narodom. Zato danas i govore kako su hrvatski komunisti,a ne dragovoljc-branitelji DR-a započeli ustanak koji je oslobodio Hrvatsku. Kontinuitet zločina i politika krvavih ruku zbog čega se to zlo nameće kao državnopravna podloga u sadašnjoj navodnoj državnoj neovisnosti,a u kojoj smo je mi DR-om eto samo i tek valjda uspjeli obraniti ili moguće sačuvati. Jako perfiidna i niti malo slučajna zamjena teza.
Dakle, bez lustracije koja ukljućuje i izbacivanje te jugokomunističke podvale iz Ustava RH nema prosperiteta i budućnosti jer upravo je s njom toj zločinačkoj bandi zagarantirano pravo na kontinuitet njihove zločinačke vlasti nad hrvatskim narodom.

Hrvatski je pak sabor travnja 2005.g. donio Deklaraciju o antifašizmu,a u tom se dokumentu, između ostalog sasvim jasno potvrđuje antifašističku demokratsku utemeljenost i opredijeljenost RH. Potvrđuje da su temeljne vrijednosti antifašizma jednoznačno prihvaćene u RH. Njom,e se poziva se na trajnu afirmaciju i njegovanje antifašističkih vrijednosti te zaštitu i očuvanje stečevina antifašizma, a državna tijela i javne institucije se pozivasju na objektivno, cjelovito i nepristrano sagledavanje povijesnog razdoblja II svj. rata i antifašizma u RH NE IZJEDNAČAVAJUĆI antifašistički pokret s ideologijom komunizma.

Na pitanje zašto do danas imamo duboku državu odgovor je po svemu zato što je Hrvatska jedina zemlja u Europi gdje je komunistički sustav ne samo preživio, nego i dodatno ojačao odnosno mutirao iz zla u gore.
Glede EU činjenica da neki standardi i Rezolucije izgleda vrijede za sve zemlje članice osim Hrvatske. Tako da Lijepa naša opljačkana ne samo što nikada nije provela lustraciju, nego nisu u hrvatsko zakonodavstvo dužno implementirale Rezolucije 1481 iz siječnja 2006.g.ili nedavna iz rujna 2019.g. Tako da uz činjenicu što se ovoj udbokriminalnoj državi time daje svaki mogući pa i politički legitimitet, ostajemo nas žalost i tumor Europe. Jedini preživjeli bastion komunizma u Europi kao periferija u kojoj se obavljaju zaostali poslovi provincija i ništa drugo. Do jučer baštinici totalitarnog tj. jednopartijskog sustava,a danas kvazi demokratskog režima. Pomno izmišljenog sustava višestranačkog JEDNOUMLJA u kojem se sve navodno mijenja ali samo promjene u kojima sve ostaje isto su zapravo jedina konstanta.Udbo kriminalni sustav koji ne samo što ne osuđuje, niti može osuditi zločine totalitarnih komunističkih režima,nego je pripadnost istima na žalost VIP ulaznica u to odabrano društvo. Sinergija udbe i kriminala iz kojega onda nužno i proizlati sva ta oligarhijska klika. Maligno tkivo novostvorene hrvatske države.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.