Mamić je dokaze dostavio DORH-u a DORH tek sada postupa kada je Mamić javno progovorio, znači da su svi u državnom sustavu korumpirani i primaju mito

DRUŠTVENE TEME

Logika je zakon iznad zakona, a Maminjo bez dlake na jezku jasno je kazao da je dokaze dostavio DORH-u !! Obzirom da DORH tek sada postupa kada je Maminjo javno progovorio znači da su svi u državnom sustavu korumpirani i primaju mito !!

MAMIĆ NE STAJE!
‘Sudac Kvesić strpao je zdravu suprugu u ludnicu, ima ljubavnicu, dao sam mu 55.000 eura…’
Prljavi veš izlazi u javnost…

Zdravko Mamić ponovo se oglasio na svom Facebook profilu. Ovoga puta je napao suca Županijskog suda u Osijeku, Antu Kvesića.

Njegovu objavu, kojih će očiti biti još, prenosimo u cijelosti:

“𝗧𝗞𝗢 𝗠𝗜 𝗧𝗢 𝗧𝗔𝗠𝗢 𝗦𝗨𝗗𝗜 / PRVI DIO
Osim što im je tenis omiljeni sport jer u igri parova mogu vidjeti četiri reketa istovremeno, suci koje sam spomenuo imaju i druge hobije. Recimo sudac Županijskog suda u Osijeku Ante Kvesić tako je na primjer 2011. svoju suprugu u samo 24 sata smjestio bez dijagnoze u ludnicu, o čemu su svi portali koji su o tome pisali uklonili članke. Trag možete pronaći na https://bit.ly/38U1G8t .
Kada ne igra tenis i ne zlostavlja vlastitu ženu ima vremena i za ljubavnice, tako je sa službenog mobitela sudac svojoj ljubavnici slao lascivne poruke tipa „Da li imaš vremena za s*x s nogu“, o čemu su također nestali tragovi.
Državnom sudbenom vijeću u kojem su mu prijatelji tu ništa nije bilo neobično, kao što im nije bio neobičan ni slučaj u kojem se pred svjedocima tukao sa tadašnjim predsjednikom suda Rašićem, dok je u kafiću ošamario odvjetnika o čemu možete čitati na https://bit.ly/3lqnQ7o .
Ovaj moralni bedem hrvatskog pravosuđa čije je fotografije kao javne osobe nemoguće pronaći na internetu od mene je dobio u nekoliko navrata preko 55 000 eura, te se susreo u hotelu Park u Širokom Brijegu! “, napisao je Mamić.

Mislim da se svi slažemo, na načelnoj bazi, da nema goreg, amoralnijeg zločina (osim onih koji se tiču tijela žrtve), od sudačke korumpiranosti. To je najletalniji karcinom države. I taj smrad od takvih sudaca ne uništava samo temeljna načela jedne zajednice, zakonitost, jednakost, povjerenje, već najviše štete čini onoj većini sudaca/kinja, koji nikada to ne bi ni pokušali.
Stoga dajem punu podršku Zdravku Mamiću da pokrene, pa makar i na ovaj način, kad već nitko nije htio, lustrirajući proces u hrvatskom pravosuđu, bez kojega pravne države u nas ne će biti.
Kamen koji odbaciše navodno slobodni zidari, tako će postati kamen zaglavni. Znak osporavani postaje znak istine za sve nas. Pravda zna meandrirati i krivim putevima dok se konačno ne utječe u ušće pravednosti.
Svi mi kao zajednica trebamo se zapitati da li smo voljni prisustvovati poganskom paljenju Pusta/Krnje ili će nam žrtva jednoga donijeti istinu i slobodu. Kao svjesna zajednica to imamo ne pravo, nego dužnost tražiti od onih koji nam za to (vrlo skupo) služe, organe države: policiju, DORH i Sudove.
I kao svjesna zajednica ovoga puta moramo ustrajati u svom opravdanom zahtjevu.

  • 198
  •  
  •  
  •  
    198
    Shares

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *