Lijepa naša NEPOŠTENA

DRUŠTVENE TEME

CARINA OVRŠUJE NEPOKRETNOG STARIJEG GOSPODINA (KOJI JE CIJELI SVOJ ZIVOT POSTENO RADIO, IMAO SVOJU FIRMU, ZAPOŠLJAVAO LJUDE I SVE UREDNO PLACAO DRZAVI) , RADI 100 KN NEPOSTOJEĆEG DUGA ZA KOTAO ZA RAKIJU !!!! SVE VIDLJIVO;U PRILOGU DOPIS.

GOSPODIN KOJI LEŽI U STARAČKOM DOMU NA UDARU BESKRUPOLOZNIH UHLJEBA IZ CARINE KARLOVAC.

KAO ŠTO SE VIDI IZ DOPISA U PRILOGU OD CARINSKE UPRAVE KARLOVAC OD 27.11.2019. ČOVJEK JE 2011. POŠTENO PRIJAVIO JEDAN KOTAO RAKIJE KOJI JE POSUDIO, CARINICI SU MU ZARAČUNALI 100 KN.

NAKON TOGA JE ČOVJEK OBOLIO I DOŽIVIO 2 MOŽDANA UDARA, VRATIO KOTAO I 2015.-E KAD SE MALO OPORAVIO JE ODJAVIO ISTO KAO ŠTO SE VIDI IZ DOPISA VRLO JASNO.
ALI USPRKOS TOME CARINA I DALJE GA SMATRA PROIZVOĐAČEM ALKOHOLNIH PICA I SVAKE GODINE ŠALJE RAČUN OD 100 KN …TAKO JE I OVE GODINE PONOVO DOBIO ZAHTJEV DA PLATI 100 KUNA.

TAKOĐER I PRIJETNJU OVRHE I BLOKADE RAČUNA KOJA IDE U OPTICAJ ZA 3 DANA.

ČOVJEK IMA MIROVINU KOJA JEDVA POKRIVA SMJESTAJ U DOMU U KOJEM TRNUTNO LEŽI, JEDVA POLUPOKRETAN ŠTO ZNAČI DA SA OVOM OVRHOM VIŠE NEĆE MOĆI PLATITI SMJEŠTAJ…ZNAČI MOŽE ICI JADAN NA CESTU.

ZAR JE ON KRIV ŠTO NAKON PREDAJE ZAHTJEVA ZA ODJAVU JOŠ OD 2015.-E CARINA SE NIJE UDOSTOJILA DOĆI TO PROVJERITI I SKINUTI GA IZ OBVEZNIKA NEČEGA ŠTO NEMA I ŠTO NE RADI???

ZAR BI GA SAD TREBALO ODNIJETI IZ KREVETA DO UHLJEBA KOJI NE RADI SVOJ POSAO KAKO SE SPADA???
ZAR JE TO POŠTENA DRŽAVA KOJU PROPAGIRA HDZ I SLICNI?
MOLIM LIJEPO ODGOVOR SVIMA VAMA KOJI SE KANDIDIRATE TRENUTNO ZA PREDSJEDNIKA TE HITNO RIJESENJE OVLASTI KOJA JE NADLEŽNA ZA TO!!!
SRAM VAS MOŽE BITI DA JEDNOM NEMOĆNOM STARCU BLOKIRATE RAČUN ZBOG VAŠE LIJENOSTI I NERADA I DA ĆE TE GA TIME IZBACITI NA CESTU JER MU JE TO JEDINI PRIHOD IZ KOJEGA PLAĆA SMJEŠTAJ!!!

U PRILOGU JE DOPIS CARINSKE UPRAVE…IME GOSPODINA JE SAKRIVENO ZBOG ČUVANJA NJEGOVA DOSTOJANSTVA…KOLKO MU JE JOŠ OSTALO U OVOJ KORUMPIRANOJ I OPLJACKANOJ DRŽAVI

ŽAO MI JE SVAKOG DANA ZA ŠTO SU SE BORILI BRANITELJI, ALI ZA OVAKO NEŠTO SIGURNO NE!! …..

I NA KRAJU SPREMNA SAM ICI KAO I UVIJEK DO KRAJA ZA PRAVDU, NE BOJIM SE NITI HDZ-A NITI SDP-A, SAM BOG JE TU KOJI SVE SNIMA A NA MENI JE DA SE IZBORIM ZA TOG ČOVJEKA I SLICNIH SITUACIJA NJEMU!!!
SA STOVANJEM,
VLASTA BENČIĆ

  •  
  •  
  •  
  •  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *