LICEMJERSTVO ILI NEŠTO DRUGO?

DRUŠTVENE TEME

LICEMJERSTVO ILI NEŠTO DRUGO?

Pupavcu, Milanoviću i Banožiću smeta HOS, a ne smeta im ratni zločinac ĐORĐE ČURČIĆ zvani Đoja? (Na slici zaokružen), trenutno Dožupan Vukovarsko srijemske županije, u koaliciji sa HDZ om, koji je na Ovčari 20/21.11.1991 kako kaže “brao kukuruze”, e pa laže…. nije on brao kukuruze, on je zajedno sa Nenadom i Željkom Petrovićem, kao i komadantom II negoslavačke čete Vojom Ivčevićem…. radili su nešto jako loše i jako ružno zbog čega ih treba biti stid i zbog čega bi trebali biti u zatvoru a ne u vlasti!!!!

USKORO VIŠE!!!

Moderna RH temelji se isključivo na vrijdenostima nastalim u domovinakom ratu, sve što se događalo prije, služi im isključivo samo za skretanje pozornosti sa bitnih tema.

  •  
  •  
  •  
  •  

1 razmišljanje na “LICEMJERSTVO ILI NEŠTO DRUGO?

  1. Ovakve objave, ako su i dijelom istinite, frustriraju i u svakom normalnom bude loše osjećaje i neopisivu bijes. Što više tsj se osjećaj nikako ne može umanjiti floskulama, oprostiti graditi povjerenje i zajedništvo… To je prevara i izdaja u miru. Uopće ne dvojim u istinitost objave. Zato se pitam mora li tako i biti. Moraju li žrtve i preživjeli svjedočiti ovoj Hrvatskoj sramoti i izdaji u miru. Da su u mom selu, mojim bližnima učinili zlo oni nebi nakon 30 godina slobodna i nekažnjeno živjeli pored mene…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *