KUHA SE KUHA HDZova masna predizborna juha

DRUŠTVENE TEME

KUHA SE KUHA HDZova masna predizborna juha!

Svi se pitaju zašto je Plenković razriješio ministricu Tramišćak, njene ministarske fotelje?

I zašto želi imenovati B. Bačića za ministra- kada zna koliko ga građani RH obožavaju, koliko cijene njegovo nosanje torbi s novcem za bivšega predsjednika HDZa- Sanadera!

Mediji suptilno izdižu uspješnost i ostale kvalitete bivše ministrice Tramišćak, njenu pravednost- zbog koje nije Rimcu i još nekome odobrila europski novac, samo što joj aureolu na stave na glavu i istodobno grade lik i djelo županu OBŽ Anušiću koji “nije za njezinu smjenu”, ali “priznaje moć” šefa- valjda je jednako tako spremno priznao je i koaliciju sa SDSSom, , grade mu aureolu nekakvog bundžije, vođe nekakve slavonske struje HDZa (koja je između ostaloga najodanija svakom šefu HDZa kojega odobrava slavonska sova), koji jedva čeka odcijepiti se od ovakvoga HDZa, jer je on eto drugačiji od njih,….

Za mene su logični odgovori_u sljedećoj priči: približavaju se izbori. HDZ jedinog konkurenta na desnici ima u DPu i DP treba uništiti ili diskreditirati. To im je propalo na projektu “obuke Ukrajinaca u RH” i sada, ničim izazvano kreće novi val i podmetanja DPu.

Grade slučaj Tramišćak i ubacuju svoj mamac (Anušića) pred DP , novinari odrađuju ogroman dio posla za HDZ ne bi li se DP polakomio i zaboravio na to što HDZ desnim strankama uvijek ubacuje krtice i ruši ih iznutra, baca im mamce u obliku “izvornih HDZovaca”, “desne struje u HDZu”,…., iako je u HDZu ostala jedina struja- uhljebničko poslušnička, globalističko zeleno i crveno talibanska, jugo i filočetnička, uz nešto preostalih naivaca naivaca.

Jedini koji bi mogao zagrabiti veliki dio desnih birača je DP i zato HDZ kuha pokvarene juhe za DP, koje začinjava mirisnim začinima i ogromnom reklamom u njima odanim medijima! Računaju i na naivnost DPa koji bi se mogao polakomiti i zaboraviti na oprez (što im se gotovo dogodilo na “obuci Ukrajinaca” u RH.

Za HDZ je uvijek pravo vrijeme podmetati desnim strankama, jer njihovi najbolji partneri su SDSS- pouzdani i s istim interesom kao vodstvo HDZa.

Nadam se kako DPovci, a pogotovo I. Penava neće progutati Plenkovićevu Anušić- udicu, kao što ju je progutao Karamarko- jer slavonski HDZ mu je prvi okrenuo leđa. Uostalom, DP ima i iskustvo s M. Škorom, o tome kako najuži suradnici odjednom postanu prevratnici i slično.

Svaka desna stranka mora biti spremna na najpodmuklije podvale od strane HDZa i najneočekivanije podvale koje ne izgledaju kao podvale, pa preporučujem DPu, Suverenistima,… puno opreza i dubinskog promišljanja, (nije Zekoslav Mrkva slučajno oidigrao svoj performans s desnicom, lažnim prosvjedom protiv Marakeške deklaracije u Marakešu, umjesto u Hrvatskoj i lažnim referendumu protiv eura), jer ionako je nebitno tko je ministar- guska ili prasac, lopov ili nosač torbi, pa neka promisle zašto ova nova HDZova igra u koju ih uvlače preko Anušić-Tramiščak mosta u svoj žrvanj.

Zašto me zanima dobrobit i očuvanje DPa, Suverenista,…,?
Zašto upozoravam kako je Plenković započeo dobro isplanirani sukob s Anušićem, preko “njegova kadra” u Vladi.

Zašto se uopće bavim političkim analizama i dajem savjete DPu, i ostalim desnim strankama?

Zato što inače nemam za koga glasati na sljedećim izborima! Zato što sam uspjela uprkos nastojanjima Županije u rušenju dvorane istu očuvati i (predlažem DPu neka pročitaju s facebook stranice “Peticija protiv rušenja dvorane Ruđerice u Osijeku- kao dio istine o bundžiji u HDZu ).

Dakle, zbog svojih interesa, jer moj je interes politika koju DP i slične stranke obećavaju primjenjivati , pišem ovu objavu.

Zato DP treba i mora opstati na dulje vrijeme i ojačati, a ne gutati udice HDZa i nasjedati na njihove performanse. o nekakvim poštenjacima u njihovim redovima.

(Pročitajte genijalan plan zelene tranzicije koju Županija gura- zelena tranzicija dijeljenjem čestice škole, koja je na preizgrađenoj čestici po zakonu o gradnji, pa je isti dijele na dva dijela, kako bi taj drugi bio prazan i omogućio zelenu tranziciju odnosno betonizirao prekrasan zeleni park, posjekao stabla, preizgradio taj dio grada, kako bi se neki dočepali zgrade Đačkog doma u središtu Osijeka. Uspjela sam od njih obraniti školsku dvoranu koju su htjeli srušiti, da bi na njenom mjestu napravili isti taj Đački dom UTŠ u Osijeku, a za to je trebalo podići tri kaznene prijave, povući peticiju, a još ima sasvim dovoljno argumenata za četvrtu prijavu- jer za nula kuna jedan pravni subjekt daje drugom pravnom subjektu svoje ali i državno zemljište i mulja s tim vlasništvom, zaobilazi zakone,….

Da je pravne države već bi oni odustali od privatizacije Đačkog doma UTŠ, ali …. oni su HDZ!)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)