KOORDINIRANA AKCIJA „TRIJA“ MARIJANE PETIR,TIHOMIRA DUJMOVIĆA I ŽELJKE MARKIĆ PROTIV ŠKORE

DRUŠTVENE TEME

Pero Kovačević

KOORDINIRANA AKCIJA „TRIJA“ MARIJANE PETIR,TIHOMIRA DUJMOVIĆA I ŽELJKE MARKIĆ PROTIV ŠKORE
Uvijek sam se zalagao i zalagat ću se da svako ima pravo reći i iznijeti svoje mišljenje,riječ o temeljnim demokratskim standardima i toleranciji koja je bitna za razvoj demokracije.
Jednako tako gledam na današnje izjave i iznesena “mišljenja” Marijane Petir, Željke Markić i Tihomira o Miroslavu Škori.
Jednostavna analiza pokazuje, a što je više nego znakovito da istovremeno i koordinirano kreću u kampanju protiv Miroslava Škore i iznose posve ista “svoja” neargumentirana i „naručena “mišljenja i stavove”. Nema tu slučajnosti ,očito mišljenja potiču iz istog centra“ sa poznatom svrhom. Naravno da se zna kome „njihova mišljenja „ koriste i koja im je svrha. Svrha im pomoći aktualnoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, samo je pitanje jeli to više uopće moguće. Svaka slučajnost je ,u ovom slučaju,isključena.
Nije ovo prvi put da „trio“ koordinirano djeluju i nastupa , jednako tako su se obrušavali na Hrvatske suvereniste na prošlim izborima za Europski parlament. Nisu uspjeli, neće ni sad.
Nemam ništa protiv da svako iznese svoje mišljenje i stav jer on upravo tako misli i drži,problem je kad se mišljenja i stavovi iznose zbog materijalne ili neke druge koristi.
Prema tome, treba razlikovati osobno mišljenje i osobni stav od naručenog i honoriranog mišljenja i stava.
Nije to prvi niti zadnji put da mnogi idu „po svoje mišljenje“ i tek ga onda iznose,to je već dugo normalno upravo onima koji su u strahu.
Znači uvijek ću se zalagati na pravo iznošenja svog mišljenja, a bio sam i bit ću protiv iznošenja „svog“ naručenog interesa za protu činidbu.
Pero Kovačević

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)