Kome treba nacrtati motiv napada na Vladu

DRUŠTVENE TEME

Danas je na žalost završio jedan mladi život.

Hrvatska je zemlja velike nepravde i ovakvih događaja biti će sve više. Danas je na tragičan način ugašen jedan mladi život.Na tragičan način je nastradao i policajac, na poslu zaštite vlade, mada je sigurno da meci nisu ni bili pripremljeni za njega.
Sada će se mediji raspisati o tom tragičnom događaju,osuđivati mrtvog mladića,tražiti uzruke u njemu,njegovoj obitelji,njegvoj psihi..
Ali,znakovit je to što je taj mladić iz Kutine,ostavio i posljednju poruku ..,Dosta je bilo prevara,. Kome treba nacrtati koji je motiv napada na Vladu.
Znakovito je i to što on potječe iz braniteljske obitelji. Njegov stric je 91. godine stradao u Vukovaru u obrani Hrvatske države kao pripadnik HOS-a.

Sigurno da mu je bilo dosta ponižavanja,obespravljenosti njegovih najbližih koji su bili branitelji.
I Stoga…Ovaj mladi život,ovaj teško ranjeni policajac ide na dušu svih vas u Vladi,svih vas u Saboru,na dušu Ministra branitelja,na dušu svih vas dvoličnih foteljaša kojima je bitna samo fotelja i vlastita financijska sigurnost, kao i dobrobit BOORG grupe.Narod polako ,puca, po šavovima, a,vi svi dvolični foteljaši se pogledajte u ogledalo i zapitajte se imate li obraza,jer današanja tragedija je samo uzrok vaše dvoličnosti. Kraj ranjenog policajca u autu se bez zaustavljanja provozao ministar Vili Beroš.

Na podu nije ležala ranjena Nina Badrić pa je on bez ljubljenja ruku samo produžio dalje. Ima sistem takvih mladih na bacanje.

Sada se na veliko postavlja pitanje sigurnosti ovih dezertera koji vode državu.

Sve se to da riješiti sa par malih tenkića smještenih oko Markova trga. Na taj način bi cijela BORG grupa sa svim dezerterima bila koliko-toliko sigurna. Napokon kreću i te ovrhe tako željno očekivane od vlasti jer kako kaže premijer Plenković koji nas svakodnevno zadužuje, dugovi se moraju vraćati.

  •  
  •  
  •  
  •  

1 razmišljanje na “Kome treba nacrtati motiv napada na Vladu

  1. PREDALI smo svoju Hrvatsku, slobodnu i bogatu, natopljenu KRVLJU naših HEROJA – NJIMA, da je vode, da bude svima nama na dobrobit, našoj djeci i pokoljenjima našim. Dok smo mi sve ove godine oplakivali našu braću, živjeli u prošlosti paleći svjeće i gutajući razne medicinske pripravke ONI SU NAS RAZBACALI PO 100-tinama Braniteljskih udruga koje vode njihovi poltroni dok GNJIDE uništavaju i kradu NAŠE KRVLJU STVORENO. Sve to naša mladost vidi, vidi očeve sa tužnim licima sa koji je nestao osmijeh kojega pamte, vide našu nemoć i svoju budućnost bez perspektive – dok lopovi prolaze nekažnjeno i postaju elita ovog lopovskog kruga. BOG I HRVATI – ZA DOM SPREMNI – UVIJEK VJERAN DOMOVINI !!!!!!!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *