Hrvatski ratnici umiru kao pokošeni u pedesetim godinama

DRUŠTVENE TEME

Zorica Gregurić

U samo tri dana umrlo je petero pripadnika Četvrte gardijske brigade.
Što je uzrok tome, ni sami ne znamo. Je li stres, jesu li posljedice od rata, ali znam da se na tome treba raditi – potreseno je prokomentirao Pave Gruica, ali i napomenuo kako se o tom problemu puno ne govori. Ustvari, gotovo se uopće o tome ne priča, osim, možda, u krugovima suboraca

Četvoro..peti je iz HOS a..misleci da je bio i naš pripadnik jedno vrijeme svrstao sam ga u našu postrojbu..ali sam falio..tako da je to greška koja u biti ne mjenja stvarnost..istinu..osim eto mog malog previda..Pa ako sam nekoga uvrjedio s time još jednom se izvinjavam časnim ljudima iz HOS a..stvarno sam čovjeka po prezimenu stavio kao našega pripadnika..Pričao sam u svoje ime..iz srca..ono šta osjecam..!

Dragi Pave svi smo braća i sestre i pripadamo istoj postrojbi Hrvatska. Tužna sam koliko nas nestaje svaki dan a u najboljim smo godinama kada najviše možemo dati i znanjem i mudrosti i iskustvom. I boli me kada govorimo javno o tome a onda nas pklapaju kako država puno daje braniteljima ili nas jednostavno medijski cenzuriraju. Moramo za našu braću i sestre koji su s nama dignuti glas jer premalo se radi na zaštiti njihova zdravlja i kvalitete života. Hvala ti Pave jer ne šutiš u svojoj boli.

  • 772
  •  
  •  
  •  
    772
    Shares

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *