Hrvatska radio-televizija kradljivci vremena

DRUŠTVENE TEME

Stipo Majić

Hrvatska Radio Televizija – KRADLJIVCI VREMENA

Gospodine Majiću ovdje HRT-a, pošaljite nam film da ga prvo pogledamo pa ćemo vam se javiti.

Mi bi vam ponudili 48.000 kuna za vas film, za koji vam moramo reci da je fenomenalan. Ako ga ne prikažemo 15. Siječnja na dan priznanja Hrvatske države, onda sigurno na dan obljetnice okupacije Vukovara. Gospodo ne mogu vam dati film za tako mali iznos, samo sam postprodukciju platio 68.000 kuna. Znamo mi nudimo svima 600 kuna po minuti. Želite mi reci da igrano dokumentarni film “GLAVU DOLE RUKE NA LEĐA” ili film o dostavi vode na otok, vrijede isto po minuti!
Vi se javite na natječaj. Javio sam se na natječaj uredno predao projekt i uredno dobio odgovor. Film “GLAVU DOLE RUKE NA LEĐA” je izvrstan film, dramaturški dobro posložen, ali ga ne uzimamo.
18.11.2019. Hrvatska Radio Televizija prikazuje prilog koji je napravila Maja Sever o posljednjem zapovjedniku Borova naselja Marku Filkoviću, u kojem iznosi sve o čemu Marko Filković govori u mom filmu. Već kada kradete i kad niste u stanju 28 godina pronaći interesantne priče, mogli ste mene nazvati. Preporučio bih im vam! Jedna od njih je priča o Miji Bendri koji je na žalost prekjučer preminuo, druga je o Anti Damjanoviću – Šanti koji je izvršio suicid tu noć kad mi je obećao dati intervju. VI STE STVARNO KRADLJIVCI VREMENA!

Mijo Bendra prije godinu dana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)