HDZ konzervativna politika i odluka Ustavnog suda

DRUŠTVENE TEME

Predlažemo ustavnim sucima da na osnovu njihove sudske odluke oni kao prvi svoje unuke i djecu daju na udomljavanje u homoseksualne parove. Time če oni svojim osobnim činom pokazati ispravnost svoje sudske odluke.

Tomislav Bandov

To je rezultat HDZ-ove politike približavanja ljevici i ateističkoj ideologiji, a odmicanja od svog negdašnjeg konzervativnog i kršćanskog habitusa, čega su rezultat i suci Ustavnoga suda, pa tako i imamo ovakve odluke u skladu s Istanbulskom konvencijim i rodnom ideologijom na koju ona prisiljava.

Nažalost, živimo u takvom svijetu u kojemu je takva ideologija preuzela primat u kreiranju politika i društava, a što se predstavlja kao standard i opći progres društva, a ne kao skup nečijih osobnih ideja pretočenih u ‘pravila’.

Pritom se u potpunosti zanemaruju i znanstvene činjenice, u ovom slučaju, da su djeca odrasla s istospolnim usvojiteljima po svim parametrima daleko iza djece odrasle s heterogenim roditeljima, posvojiteljima ili udomiteljima.

Dakle, njima nisu bitna djeca nego zadovoljavanje svojih potreba, osobnih, ali i aktivističkih, u ovom slučaju ovi dečki su mogli kao pojedinci udomiti dijete, ali nisu htjeli, oni su to htjeli isključivo zajedno kao životni partneri, što je zapravo aktivizam njihove LGBT udruge koja promovira usvajanje djece od istospolnih partnera, a ne stvarna želja za djecom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.