GRMOJA JE KRIV ZA SVU KORUPCIJU

DRUŠTVENE TEME

HDZ je u očaju posebno ošto krenuo na mene.

Plenkovićevoj političkoj crkotini koja se guši u korupciju očito jako smeta moja aktivnost pa Habijan jučer izjavljuje da sam opasan čovjek kojeg treba zaustaviti.

Danas me na konferenciju za medije proziva pogubljeni i aferama opterećeni premijer Plenković uz poruku kako vršim pritisak na DORH jer izjavljujem da je DORH morao na temelju ovih poruka pokrenuti istragu protiv najužeg kruga Plenkovićevih suradnika, a njega saslušati.

Njima blizak portal objavljuje kolumnu u kojoj se moje vođenje sjednica Antikorupcijskog vijeća prikazuje isljedništvom te me se uspoređuje sa zloglasnim šefom OZNE i UDBA-e Aleksandrom Rankovićem.

Istovremeno na HDZ-ovim facebook stranicama objavljuju status u kojem me nazivaju Grmuljatorom i kažu kako sam se sinoć u Otvorenom zbog navodno neuspješnog pokušaja obrane Peđe Grbina znojio kao krme pred klanje.

Ne znam u kakvoj paralelnoj stvarnosti oni žive, ali jedini koji se sinoć znojio jer nije uspijevao obraniti sve pogreške, kriminal i veleizdaju HDZ-ovih Vlada oko INA-e je njihov Damir Habijan.

A Grbina i SDP uopće nisam ni pokušavao braniti jer i SDP ima veliku odgovornost zbog prodaje 25 posto dionica INA-e kao i prodaje Bijelih noći.

Ali to ne smeta HDZ-ovcima da lažu i nabacuju se blatom na Most i mene.

Ovakva očajna hdzovska ofenziva mi samo pokazuje da sam na pravom putu. Zato vas dragi prijatelji pozivam da date ruke i pomognete nam u ovoj borbi kako bi naša Hrvatska bila barem malo slobodnija od korupcije.

Uključite se, budite aktivni među svojim prijateljima, poznanicima i rodbinom.

Dijelite naše statuse i objave.

Dajte od sebe koliko možete kako bi naša Hrvatska bila onakva kakvu je svi želimo.

Slobodnija, suverenija, uspješnija, pravdenija!

Zemlja jednakih prilika za sve.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)