Glas za Miroslava Škoru glas je za Milanovića tvrdi pogubljeni i izbezumljeni Plenković

DRUŠTVENE TEME

Jakov Maravić

Koji to premijer u svijetu saborskog zastupnika ne naziva njegovim pravim, nego pogrdnim prezimenom /ne Bulj, nego Panj/, a kad mu je jedan drugi zastupnik /Grmoja/ skresao u brk da je anemičan, pokušao se s njim fizički obračunati. Koji to Sabor ima predsjednika sa 808 glasova. Kad mu je Povjerenstvo za sukob interesa tražilo dokumentaciju za put u Finsku, odbio je, jer je on iznad zakona. Kad ju osvanuli ćirilični panoi po RH, šutio je, da bi ga Srbi održali na vlasti, ali je zato učitelje i nastavnike mjesec dana vukao za nos, a licemjerno se pozivao na djecu. Kao da su djeca jedno, a njihovi roditelji drugo. Sa svim i svačim se Plenković sprda a ne vidi da je u HR on najveća sprdačina. U HR je njegova parola gazi ovcu (narod) a u Bruxellesu hvataju njega za guzicu!.

Na jučerašnji velebni skup u Lisinskom referirao se Plenković :Dvije minute Škorinog nastupa koji sam vidio, djelovao mi je kao neka parodija na Večernju školu, s tim što je Večernja škola zabavna, ovo je loše. Čovjek puno bolje pjeva nego što govori”, Večernja je škola njegova Vlada iz koje je 5 ministara izletilo zbog kriminala, ministar Krstičević drži skute KGK dok mu se kroz vojne baze prešetavaju civili, ministar unutarnjih poslova govori o svemu, ali ne i o migrantima, kojih je HR puna… Oni su, a ne mi, ovu državu prevorili u parodiju. Nestat će im humora sa lica kada ih se potaraca. SAD ILI NIKADA!,

1 razmišljanje na “Glas za Miroslava Škoru glas je za Milanovića tvrdi pogubljeni i izbezumljeni Plenković

 1. Trenutna velika dubioza Hrvatskoga naroda je : Da li je casa pulu puna ili je polu prazna.
  HDZ tvrdi glas za Skoru je glas za Milanovica , protiv HDZ-a ,
  SDP tvrdi glas za Skoru je glas za Kolindu, protiv SDP , velika grupa ispranih mozgova tvrdi glas za Skoru je glas za Kolindu , za HDZ.
  Samo nedostaju oni koji bi rekli glas za Skoru je glas za Milanovica.

  A ja kazem glas za Skoru je glas za sve nas, za Hrvatski obespravljeni narod.
  Glas Naroda je Miroslav Skoro !!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)