Gdje se pravda zagubila u Hrvatskoj

DRUŠTVENE TEME

Poštovani Ministre pravosuđa Malenica!!!!!!!

1) Molim da nas izvjestite gdje je 91 miliun kn koje su zaplijenjeni u akciji kreditnih ureda koji su blokirani i pohapšeni 2011-2012 te su sva sredstva na čuvanju , Državni proračun Ministarstvo financija.
K-Us-139/12

2) Pitanje ako sud po službenoj dužnosti mora pazit na ništavosti ugovora tada su i sredstva trebala biti dostupna. oštećenicima pozivajući se na presudu Kus 16/16. TE NIKAKO NISU TREBALI DIZATI TUŽBE ZA NIŠTETNOST UGOVORA, a isti uredi odlaze u stečaj likvidiraju i brišu ANITKO OD OŠTEČENIKA NIJE SAZNAO ZA STEČAJEVE NA VRIJEME Postoji predmet koji se vodi KR-DO-696 /2020 protiv jednog od dionika te mafijaše hobotnice iz Slovenije, postupak u tijeku protiv osoba koje čak žive u Njemačkoj – u zapisnik izjavili da rade NA CRNO no sud je i to zanemarimo i nikakvu represiji protiv istih nije poduzeo predmet K-Us-55 /14.
Reći čete da nemate nadzor nad sudovima što po meni nije istinita tvrdnja.
Molim da mi Vi osobno odgovorite
NAPOMENA – sličan upit sam već poslala DVA PUTA direktno na Ministarstvo financija no bez odgovora toliko o poštivanju građana i građanki kad direktno nešto pitaju.
Pitanje i dalje stoji
GDJE JE NOVAC ZAPLJENJEN U tim akcijama 2011-2012 pečačenja kreditnih ureda i blokirana svih financija po računima istih TE NA ČUVANJU U DRŽAVNOM PRORAČUNU!!!!!!!!!???????
NAKON TOGA JE TEK NASTALA KALVARIJA MNOGIH I MENE JER SU SE KNJIŽILI NA NEKRETNINE

Moji podatci koji su relevantni, su Agata Zidanić Brođani 29 47000 Karlovac e mail agatazidanic2@gmail.com,
MOB 095 359 6161

Lijepo molim da mi odgovorite te da sredstva za naplatu oštećenika oslobodite, jer smo stvarno na kraju izdržljivosti te se ne libim da sve ovo po primi međunarodni sadržaj.

Ako se moglo locirati i izručiti iz Kostarike DILERA, da se nebi iz Mexica i SAD ,
CELJSKE PREVARANTE KOJI I DAN DANAS NASTOJE IZVUĆI POSLJEDNJU LIPU OD LJUDI KOJI SU U NUŽDI VJEROVALI U ETIČNOST, DAVATELJA KREDITA I SUDSTVA TRG SUDOVI I BOŽE MOJ NAŠEG PRAVOSUĐA KOJE DOZVOLJAVA ISTOJ EKIPI DA OVRŠAVA GRAĐANE PREKO DRUGIH FIKTIVNIH DRUŠTAVA

Lp u nadi Vašeg odgovora,
Agata Zidanić

  • 24
  •  
  •  
  •  
    24
    Shares

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *