Državnik Orban odgovorio sekretarki Pejčinović

DRUŠTVENE TEME

Prema sekretarki Pejčinović- Burić, nedavni potezi mađarske vlade u borbi protiv koronavirusa nisu primjereni, stoga glavna tajnica Vijeća Europe piše Viktoru Orbanu u vezi s izvanrednim stanjem koronavirusa u Mađarskoj, u kojemu ga UPOZORAVA da mora poštivati demokratska načela :
https://rm.coe.int/orban-pm-hungary-24-03-2020/16809d5f04

Upozorila je Orbana kako “mjere koje države članice poduzimaju u trenutnim iznimnim okolnostima pandemije moraju biti u skladu s nacionalnim ustavima i međunarodnim standardima i slijediti samu suštinu demokratskih načela.”

❤️👊🏻Premijer Viktor Orban napisao je u svom pismu sekretarki Pejčinović-Burić:
“Oni koji kritiziraju mađarske mjere trebali bi prvo pročitati prijedlog zakona prije nego što slušaju optužbe mađarske oporbe. Ako nam niste u mogućnosti pomoći, suzdržite se od ometanja naše obrane!

❤️Orban i njegova vlada poduzimaju mjere potrebne kako bi zaštitili mađarski narod tijekom vjerojatno najveće krize s kojom se zemlja suočila od kraja komunizma.

“Mađarski premijer zatražio je od Pejčinović-Burić da prouči točan tekst prijedloga koji je upućen parlamentu, a također bi trebala proučiti i relevantne prakse drugih država”, rekao je Orbanov glasnogovornik Bertalan Havas, citirajući iz pisma premijera poslan u odgovoru.

 • 1.3K
 •  
 •  
 •  
  1.3K
  Shares

9 razmišljanja na “Državnik Orban odgovorio sekretarki Pejčinović

 1. B R A V O VIKTORE ORBANU !
  KAD BI DRUGI NA VRHOVIMA VLASTI
  U S V I M DRZAVAMA , SLIJEDILI V A S
  MADJARSKI D O M O L J U B N I PRIMJER
  Z A S T I T E DOBRA S V O G NARODA,
  S V I J E T BI NALIKOVAO R A J U !
  B O G BLAGOSLOVIO MADJARSKU NA
  CELU S PREDSJEDNIKOM VIKTOROM
  O R B A N O M .

  1. Ova izdajnička petokolonašica koja je sa svojom bandom prekršila svaki član Ustava u Hrvatskoj nema pravo zinuti. Nek sjedi i šuti.

   1. Ona je dokaz da nesposobni i neodgovorni vole djeliti savjete ,a znamo odakle je došla tako da njezino pametovanje nije iznenađenje.

 2. Za razliku od “šnel diplomatkinje” Pejčinović- Burić, Orban je državnik par exselance koji štiti državu i narod koji vodi, a nije briselski kmet.

 3. Drugarica buric se bori za komunidticku internacionalu koju su dogurali u srce Evrope i sada vrazji komunisti nedaju nikome da ih sprijecava u tome. Oni to nisu uspjeli za vrijeme zlocinca tite, ali sada uspijevaju. Jesu li plenkovic, milanovic i pupator veca govna od tite?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *