Dobra stara vremena kad su se ubijali katolički svećenici

DRUŠTVENE TEME

Šok u Saboru‼️
Glavni PR MOŽEMO žali za “dobrim starim vremenima” kada je ljevica ubijala u Hrvatskoj katoličke svećenike. Upozorio sam u Hrvatskom saboru kolege zastupnike i cijelu javnost o kakvim ekstremističkim pojedincima se radi koji su glavni meštri MOŽEMO stranke.

Evo, očekujem reakcije svih i pravne postupke‼️
Hrvatska ne treba ovakve ekstremističke osobe i političke stranke koje su izvana samo zelene, a iznutra ekstremno komunističke.

UŽAS‼️
Koga bi to ekipa MOŽEMO danas ubijala i za kakvim vremenima oni to žale? Očekujem jasnu i nedvosmislenu osudu SVIH institucija, udruga za zaštitu ljudskih prava, svih medija, te očekujem ispriku stranke MOŽEMO i da odmah da otkaz ovom širitelju mržnje koji ne žali za ubijanjem katoličkih svećenika!

Josip Jagić je glavni PR stručnjak MOŽEMO, čovjek bez kojega niti jednu informaciju iz grada Zagreba ne možete dobiti. Predstavlja se kao čovjek iz sjene, a ustvari – svi u Zagrebu to znaju – glavni mag MOŽEMO.

Taj radikalni ekstremist se razotkrio. Na twitteru je komentirao objavu novinara INDEX-a i hladno napisao da ŽALI za dobrim starim vremenima u kojima je ljevica u Hrvatskoj ubijala katoličke svećenike.

Iako stranka Možemo tone iz tjedna u tjedan potpuno nesposobna za voditi grad Zagreb. Iako su nas Mostovce u Saboru napadali jer smo se borili za razborit pristup COVID-u, a Možemo se zalagao za lockdown i obvezno cijepljenje svega valjda što hoda – ovo je ipak nova dimenzija.

Mnogi su pričali da je stranka MOŽEMO ustvari radikalna ekstremistička skupina pojedinaca koji su zamaskirani zelenom ideologijom iznutra vrlo ekstremni – što je ovaj istup njihovog glavnog PR-a vrlo jasan dokaz.

Hrvatska treba ljevicu. Modernu, demokratsku, kulturnu ljevicu. Hrvatska je premalena zemlja za ektremiste koji likuju nad ubijanjem katoličkih svećenika u komunizmu i zazivaju ta “dobra stara vremena.”

Ovo je užasavajuće. Postati svjestan kakvi nas to ljudi okružuju i kome su to Zagrepčani dali povjerenje. Iako vidimo jasno već sada da nikada više nigdje ovi radikali ljevice neće dobiti povjerenje prevarenih ljudi.

Marin Miletić

2 razmišljanja na “Dobra stara vremena kad su se ubijali katolički svećenici

 1. Ljudska prava po guštu ekipe iz (ne)možemo. ⬇️
  Imamo novi biser Tomaševićevog PR-ovca koji žali za vremenom progona i ubojstava katoličkih svećenika.

  Imaju zelenu fasadu ekološkog aktivizma, a iznutra su totalitarne tamno crvene boje.
  Nešto kao zrela lubenica. 🍉

  Naivni birači su, nažalost, upravo ovakvu ekipu izabrali da upravljaju Zagrebom.

  Još uvijek čekamo reakciju ljudskopravaških udruga.

  Čin brisanja ove odvratne poruke neće mu pomoći. ⤵️

  #stephennikolabartulica
  #Domovinskipokret 🇭🇷

 2. BIRALI STE, TRPITE: PR savjetnik Tomaševićevih platformaša žali za vremenima kada su ubijali katoličke svećenike?!

  Babićev imbexovac Gordan Duhaček na Twitteru je, između ostaloga, napisao da je tzv. hrvatska ljevica “uvijek bila radikalno anticrkvena”… Dodao je da “nitko nije poubijao više hrvatskih katoličkih svećenika” od tzv. Hrvata ljevičara.

  Odmah se komentarom javio Duhačekov vrlo bliski frendić, sličnomišljenik i PR savjetnik ‘Možemo’ – Josip Jagić i nadrobio: “Dobra stara vremena.”

  Komentar je odvratan isto kao i Jagić! Lik bi bio potpuni anonimac i apsolutno nebitni ljigavac – da zbog svojih specifičnih vještina, nije postao glavni PR-ovac Tomaševićevih platformaša, koje gura i imbexovac Duhaček.

  Umjesto da sada opet cvilimo o tome kako je njima dopušten govor mržnje, bez ikakvih pravnih sankcija, bolje je da unaprijed prihvatimo izgovor kako je i u ovom slučaju, riječ o “satiri” ili barem “sarkazmu”… To što je čak i nadbiskup Bozanić na prošlogodišnjoj propovijedi u Mariji Bistrici, progovorio o gradskim vlastima koje namjerno opstruiraju obnovu zagrebačkih crkvi – manje je važno. Isto tako je manje važno što smo tijekom predizborne kampanje u mnogim emisijama i na pressicama Tome Tomaševića i njegovih crveno-zelenih drugova, inzistirali na odgovorima o zaustavljanju izgradnje crkvi, u nekim zagrebačkim kvartovima – jer to nikoga tada nije zanimalo. A sada, kad’ su se drugovi do kraja razgolitili, svi se odjednom zgražaju… E, dragi moji purgeri, birali ste – trpite!

  PHOTO/SCREEN/TWITTER: Duhačekov frendić i PR savjetnik ‘Možemo’ Josip Jagić žali za “dobrim starim vremenima” kada su tzv. hrvatski ljevičari ubijali katoličke svećenike…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.